Dolar 32,2519
Euro 34,7247
Altın 2.411,23
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Kahve Dünyası Algötür, Bodrum’un kalbinde yer alan Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Açıldı!

Kahve Dünyası Algötür, Bodrum’un kalbinde yer alan Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Açıldı!
28 Ağustos 2023 14:33
97

HABERMAX.Bodrum’un dört bir yanından kolayca ulaşabilen konuma sahip Midtown’a Kahve Dünyası Algötür ile yepyeni bir buluşma noktası ekleniyor. 28 Ağustos’ta ‘Midtown Rotunda’ alanında misafirlerini ağırlamaya başlayacak Kahve Dünyası Algötür, menüsünde özel olarak hazırlanan İpeksi köpüğü ile kolay içimi ve zengin aromasıyla fark yaratan nitrojenli “yeni nesil draft” kahve, meyveli, tahinli ve bademli olmak üzere üç farklı çeşide sahip protein kaynağı Pro Serisi ve taptaze soğuk sıkım meyve ve sebze sularından hazırlanan özel içecek No Serisi (No:1-6) ile farklı hedef kitlelerin beslenme alışkanlıklarına göre lezzetler sunmaya da hazır.

Bodrum’un en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Midtown’da açılan Kahve Dünyası Algötür şehrin renkli sosyal hayatına dinamizm katarak buluşmaların yeni adresi olmaya devam ediyor.

Kahve Dünyası Algötür mağazalarına özel, menüsündeki özel lezzetlerle de dikkat çekiyor. Kahve Dünyası Algötür Midtown mağazasına uğrayanlar el yapımı dondurmalardan nitelikli yöresel kahvelere, fit lezzetlerden taptaze unlu mamullere kadar birçok lezzeti bir arada deneyimleyebiliyor. Buğday ve çavdar unuyla hazırlanan özel ekmeklerinde sipariş üzerine taptaze hazırlanan sandviçlerden, fit yaşamı destekleyen şeker ilavesiz laktozsuz yoğurtla hazırlanan granola ve müsliye, tereyağı ile hazırlanan mis gibi kokusuyla mağazalarda taze pişirilen kruvasanlara kadar günün her öğününde bambaşka lezzetler sunan Midtown’un yeni buluşma noktası Kahve Dünyası Algötür’de ipeksi köpüğü ve zengin aromasıyla nitro gazı ile uzun demleme yapılarak soğuk servis edilen Draft kahvelerden katkısız, aroma ve renklendirici içermeyen dondurma çeşitleri ve bu dondurmalarla hazırlanan milkshakelerin yanı sıra kahve tutkunları için bol köpüklü Türk kahvesi, americano, latte, filtre kahve ve köpüklü buzlu espresso deneyimi yaşatan Freddo serisi de deneyimlenecek lezzetler arasında yer alıyor.

Yeni noktasında tüm Bodrumluları bekleyen Kahve Dünyası Algötür’ün buluşma adresi:

Cumhuriyet Caddesi Müskebi Mahallesi No:6/2 Midtown AVM Dükkan No: B1-65 Ortakent Bodrum / MUĞLA

Kahve Dünyası Algötür Hakkında

2016 yılında hizmet vermeye başlayan Kahve Dünyası Algötür, al-götür hizmetin özel ürünler ve dijital teknolojiyle desteklendiği özel bir konsept… Kahve Dünyası’nın dijitalleşen ve hızlanan yeni dünya düzeniyle uyumlu bir konsept yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Kahve Dünyası Algötür, aktif yaşam tarzını benimseyen gençler, öğrenciler, beyaz yakalılar gibi şehrin dinamik tüketici kitlesine hitap ediyor. Mimarisi, iletişim kanalları ve ürünleriyle hedef kitlesinin tarzına uygun bir dünya kuran Kahve Dünyası Algötür’ün yurt içinde işletmesini kendi üstlendiği 18’ü otoyol üzerinde bulunan toplam 64 mağazası mevcut. Zengin kahve çeşitlerinden fit ürünlere, el yapımı dondurmalardan mağazalarda taze pişirilen unlu mamullere kadar farklı birçok ürün seçeneği sunan Kahve Dünyası Algötür sadece kendi mağazalarında tadabileceğiniz yeni nesil draft kahveleri ve fit yaşama uyum sağlayan No Serileri ve Pro Serileri’yle de dikkat çekiyor.

Marka misafirleriyle deniz üzerinde de buluşmaya devam ediyor. 2020 yılında hayata geçirdiği tekne servisini, deniz tatilinin en yoğun olduğu Bodrum, Göcek ve Marmaris koylarında sezon boyunca hizmete sunan Kahve Dünyası Algötür tatilcilere denizdeyken de kahveden dondurmaya, unlu mamulden çikolataya kadar uzanan sevilen lezzetlerini sunuyor. Hizmetten yararlanmak isteyen misafirlerin sipariş hattı üzerinden Bodrum için 0850 288 10 22, Göcek için 0850 288 10 33, Marmaris için de 0850 288 10 44 numaralı telefonu arayıp sipariş vermesi ve konumlarını paylaşmaları yeterli oluyor. Sürdürülebilir bir gelecek için yatırımlarına devam eden marka, tüm tedarik ve lojistik ağını elektrikli araçlarla yenileyerek, doğayı koruma politikası ve sürdürülebilirliğe önem veren farklı iş modeliyle dikkat çekiyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.