Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

KABRİSTAN ZİYARETLERİ İÇİN ÜCRETSİZ SERVİSLER KALKACAK

KABRİSTAN ZİYARETLERİ İÇİN ÜCRETSİZ SERVİSLER KALKACAK
30 Temmuz 2020 12:22 | Son Güncellenme: 30 Temmuz 2020 12:26
421

AHA.Karşılıklı olarak çalışacak olan araçlar Bayramın ilk 2 günü vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıca Bayram namazı sonrasında merkezde bulunan 10 cami önünden kabristan ziyareti için araçlar kalkacak.
Seferler 09.30’da Başlayacak

Yalova Belediyesi’ne ait otobüsler ilk seferlere 09.30’da başlayacak. Şehir Mezarlığı’na gitmek isteyenler için araçlar Kemerköprü Cami önünden kalkarak minibüs güzergâhını takip ederek GOP Cami, Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, Fatih Caddesi, İsmet Acar Caddesi ve Eski Bursa Caddesi’nden Şehir Mezarlığı’na ulaşacak. Kabristan ziyaretleri sonrasında araç aynı güzergâhı izleyerek Kemerköprü Cami’ne geri dönüş yapacak.

Paşakent Mezarlığı için ise araçlar 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndan kalkacak. Fatih Caddesi Çeşme Sokak’tan girecek olan araçlar İstanbul Caddesi’ni takip edecek. Seferler 16.30’a kadar devam edecek.

Bayram Namazı Sonrası 10 Camiden Araç Kalkacak

Bayram namazı sonrasında 10 camiden tek sefer yapacak olan araçlar namazdan sonra kabristanlığa çıkmak isteyen vatandaşları kabristan ziyaretine götürecek. Kemerköprü Cami, Abdülhamit Han (Balabandere) Cami, Merkez Cami, G.O.P. Cami, Sert Hasan Cami, Çınarlı Cami, Hacı Kemal Fidan Cami, TOKİ Cami, Paşakent Mahallesi Cami ve Hayırseverler Cami önünden araçlar kalkacak.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.