Dolar 32,2810
Euro 35,0340
Altın 2.480,70
BİST 10.545,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İYİ Parti’den İstifalar ve İstanbul İttifakı’na Yöneliş

İYİ Parti’den İstifalar ve İstanbul İttifakı’na Yöneliş
3 Şubat 2024 13:48 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2024 13:55
202

HABERMAX. İYİ Parti içindeki dalgalar durulmuyor. Üsküdar Meclis Üyesi Onur Çukurlu ve Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Keskin ile birlikte bazı parti üyeleri, İstanbul İttifakı’na olan desteklerini vurgulamak amacıyla partiden istifa ettiler.Bir yazı görseli olabilir

İyi Parti Üsküdar Meclis Üyesi Onur Çukurlu’nun Çarpıcı Sözleri: “İnsanların Bizim İçin Ne Düşündüğünü Farkında mısınız?”

İyi Parti Üsküdar Meclis Üyesi Onur Çukurlu’nun Çarpıcı Sözleri: “İnsanların Bizim İçin Ne Düşündüğünü Farkında mısınız?”

İyi Parti Üsküdar Meclis Üyesi Onur Çukurlu, partililerle gerçekleştirilen toplantıda dikkat çeken bir konuşma yaptı. İşte Çukurlu’nun önemli ifadeleri:

“Biz burada Millet İttifakı olmazsa milletin mutabakatı olabilir mi noktasındaki kişileriz. Her şey doğru olmayabilir. Ama İstanbul’un, Üsküdar’ın bir doğrusu var. Genel merkezde sordum; İnsanların bizim için ne düşündüğünü farkında mısınız? İyi Parti son 6 aydır ne ile anılıyor? Oyumuz yüzde 20’ye çıkmıştı. Bunu istesek yapamayız. Böyle bir şey olabilir mi? Bu cevabı vermeye herkesin borcu var. Öyle konforlu koltuklarında siyaset yapmak bizim işimiz değil. Oturduğun koltuk seni yakacak. Eğer yakmıyorsa demek ki koltuğa doğru oturmuyorsun.”

Bu sözler, İyi Parti içindeki çalkantıların ve farklı seslerin varlığını gösteriyor. Çukurlu’nun vurguladığı nokta, partinin toplumsal algısı ve halk nezdindeki konumunun önemidir. Ayrıca, siyasetin hizmet etme amacını vurgulayan Çukurlu, konforun ve rahatlığın siyasetin merkezinde olmaması gerektiğini ifade ediyor.

İyi Parti’nin iç dinamiklerindeki tartışmalar ve farklı görüşler, parti içindeki demokratik sürecin ve çeşitliliğin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir. Önümüzdeki dönemde bu tür çıkışların, parti politikaları ve tutumları üzerinde etkili olup olmayacağı önemli bir konudurBu istifalar, İYİ Parti içindeki muhalif seslerin ve farklı ittifakların varlığını gösteriyor. Özellikle İstanbul’da yaşanan siyasi dinamikler, partiler arasındaki ilişkileri ve stratejileri yeniden şekillendirme ihtiyacını ortaya koyuyor.İstifalar, İstanbul’da oluşabilecek ittifakların önemini bir kez daha gösteriyor. Parti içindeki bu ayrılıklar, İstanbul’daki siyasi sahneyi nasıl etkileyecek ve İYİ Parti’nin geleceği ne yönde şekillenecek, merak konusu.

İYİ Parti’nin bu istifalar sonrasında izleyeceği yol ve yapacağı açıklamalar, parti içindeki demokratik süreçlerin ve farklı görüşlerin nasıl değerlendirildiğini gösterecektir.

İstanbul’da olası ittifaklar ve siyasi gelişmelerin, önümüzdeki dönemde nasıl bir dinamizm oluşturacağı, yakından takip edilmesi gereken bir konu olarak karşımızda duruyor.

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.