Dolar 32,5293
Euro 34,9386
Altın 2.440,48
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI
29 Ocak 2023 18:14 | Son Güncellenme: 29 Ocak 2023 22:56
407

HABERMAX. İYİ Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayları bugün Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi’nde kendilerini tanıtarak salondakilere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

“DETAYLAR VİDEO HABERDE”

Türkiye ve İstanbul’a hizmet için aday olduklarını ifade eden konuşmacılar şu görüşlere yer verdi:

“Vekil aday adayları Partililere seslendi” 

İYİ Partili Milletvekili aday adayları. Av. Abdulvahap Deveci, Eğitimci Bayram Sevgen ve Doç. Dr. Bayram Erzurumluoğlu gibi isimlerden oluşan milletvekili aday adaylarını tanıtım programında, İYİ Parti Çekmeköy ilçe Başkanlığı, coşkulu bir kalabalıkla. Hamidiye Kültür Merkezini doldurdu. Başkan Dilaver Koç, bizler Ankara’ya Türkiye Büyük Millet Meclisine liyakatli ve donanımlı milletvekilleri göndermek ve görmek istiyoruz bundan dolayı hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diyen. Başkan Koç katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim diyerekten konuşmasına son verdi. 

İYİ Partili vekil aday adayları Av. Abdulvahap Deveci, Eğitimci Bayram Sevgen ve Doç. Dr. Bayram Erzurumluoğlu. Konuşmalarında şöyle konuştu. Değerli kardeşlerim bizler çocuklarımızın geleceği için, artık kaynamayan tencerelerimiz için, vatanını terk eden evlatlarımız için, işsizlik ve parasızlıktan intihar eden, ailesine bir lokma ekmek götürmek için, çalışan işçilerimiz, memurlarımız, esnafımız, emeklilerimiz ve çiftçilerimiz için; ve ayrıca yıllarca gözardı edilen, yok sayılan, hiçbir sorunu çözülmemiş memleketimiz için, yatırım yapılmayan, hatta yolları, kaldırımları dahi yapılmayan. Köylerimiz, şehirlerimiz için bu yolda sizlerle birlikte mücadele etmek, sizleri yüce ulusun, çatısı altında. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek, koltuk sevdalısı değil, millet, memleket ve davamızın, sevdasıyla yola çıktık. Memleketimize hizmet etmek, sizlerin de desteğiyle bu hizmeti sonuna kadar, korkusuzlar haraketinin bir neferi olarak kutlu davamıza hep birlikte sahip çıkacağız ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Milletvekili. Aday tanıtımı sonrası çekilen aile fotoğrafı ile program son buldu. 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.