Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’den Sert Sözler

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’den Sert Sözler
27 Ağustos 2023 18:00
129

HABERMAX.İYİ Parti Lideri Meral Akşener, yerel seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, “Kendi çıkaracağımız büyükşehir adaylarımızla yerel seçimlere gireceğiz. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir özelinde kendi adaylarımızı çıkaracağız” ifadelerini kullandı.Fotoğraf açıklaması yok.

Genel seçimlerde isim vermeden İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a destek verdiğini belirten Akşener, “Ancak elimden geleni yaptım ama birileri adaylığını koyunca seçimleri kaybettik. Yüce Türk milletinden özür diliyorum” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, son zamanlarda yapılan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, parti olarak stratejilerine dair açıklayıcı mesajlar verirken, Türkiye’nin geleceği ve yerel yönetimlerin önemi üzerinde durdu.

Akşener, “Yerel yönetimler, ülkemizin temel yapı taşlarından biridir. Bu noktada, kendi çıkaracağımız büyükşehir adaylarıyla yerel seçimlere katılacağımızı vurgulamak istiyorum. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde kendi adaylarımızı belirleyip halkımızın huzuruna çıkaracağız. Bu adaylarımız, şehirlerimizin ihtiyaçlarına yönelik vizyonları ve projeleriyle öne çıkacak” dedi.

Genel seçimlerde ise adını zikretmeden İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a destek verdiğini açıklayan Akşener, “Geçmişte bu destekleri sundum ve elimden geleni yaptım. Ancak adaylık konusu gündeme geldiğinde seçimlerde zafer elde edemedik. Bu nedenle yüce Türk milletinden özür dilemeyi bir borç olarak görüyorum” şeklinde konuştu.

Akşener, Türkiye’nin ileriye gitmesinin önünde engel oluşturan, toplumsal huzuru ve kalkınmayı sekteye uğratan her türlü anlayışa karşı net bir tavır sergilediklerini de ifade etti. “Ülkemizi gerçek anlamda ileri taşıyabilmek için şımarık ve kişisel çıkarlarını öne süren her türlü düşünceye karşı duruyoruz. Türkiye’nin önünü tıkayan bu yaklaşımlara HAYIR DİYORUZ!” dedi. Bu açıklamalar, İYİ Parti’nin yerel ve genel seçimlerdeki duruşunu net bir şekilde ortaya koyarken, parti lideri Meral Akşener’in kararlılığını ve vizyonunu yansıttı. Türkiye’nin ilerlemesinin önünde engel oluşturan her türlü şımarık anlayışa karşı net bir tutum sergilediklerini ifade etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.