Dolar 32,2120
Euro 34,7638
Altın 2.423,53
BİST 10.204,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

“IYI Parti İstanbul İl Başkanı İbrahim Özkan’a Görevinden İstifa Çağrısı”

“IYI Parti İstanbul İl Başkanı İbrahim Özkan’a Görevinden İstifa Çağrısı”
12 Aralık 2023 19:29
112

HABERMAX.İstanbul’da tabanın düşüncelerine saygı gösterilmesi ve ittifak savunusu nedeniyle dikkat çeken İYI Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’a, partisindeki görevinden istifa çağrısı yapıldı.

Özkan’ın ittifak politikasına verdiği destekle bilinen isim olarak dikkat çekmesi, iç parti dinamiklerinde bir takım rahatsızlıklara neden oldu. İYI Parti içindeki bazı çevreler, Özkan’ın parti çizgisine ters düşen bu durumu nedeniyle görevinden istifasını talep etti.

İYI Parti içindeki bu gelişme, partinin içsel dinamikleri ve politika stratejileri konusunda yaşanan tartışmaları gündeme getirirken, İbrahim Özkan’ın istifa talebine nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu. Parti içi gelişmelerin nasıl bir etki yaratacağı ve İYI Parti’nin gelecekteki politik duruşu konusundaki belirsizlik, yakından takip edilen bir konu haline geldi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.