Dolar 32,4489
Euro 34,4909
Altın 2.474,52
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER, ZİLE BELEDIYESİNE ZIYARETTE BULUNDU.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER, ZİLE BELEDIYESİNE ZIYARETTE BULUNDU.
14 Ekim 2021 21:11 | Son Güncellenme: 14 Ekim 2021 22:30
426

Habermax.İyi Parti Genel Başkanı ve Millet İttifakı ortağı Meral Akşener Zile Belediyesine ziyarette bulunduİYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER ZİLE BELEDIYESİNİ ZİYARET ETTİ.

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener’in bugunki son durağı Tokat’ın Zile ilçesi oldu Belediye’yi ziyarette bulunan Akşener,Başkan Şükrü Sargın ile bir süre görüştükten sonra esnaf ziyaretinde bulundu Zile esnafı Akşener’e büyük ilgi gösterdi. Sorun ve şikayetlerini dile getirdi. Akşener her gittiğim gezilerimde mutlaka esnaf ve vatandaşların sorun ve şikayetleriyle karşılaşıyorum inşallah, önümüzdeki Genel seçimleri büyük bir farkla kazanarak milletimizin sorun ve sıkıntılarına son vereceğiz ifadelerini kullandı.Akşener Zile’de mutlu bir şekilde uğurlandı.

Tokat’a gelişinde kendilerini karşılayanlar arasında .Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat İL Başkanı Çağdaş Kurtgöz Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir yönetim kurulu Kadın Kolları, Gençlik, kolları ile birlikte karşılayan Başkan Sargın ‘ın Makamında bir süre görüşen Akşener yürütülen Çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu, Zile Belediye Başkanı Sargın Akşener’e ilçemize  yaptığı bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederek uğurladık dedi.

#BirlikteBaşaracağızİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilçe girişinde çiçeklerle karşılandı 

Cumhurriyet Halk Partisi Zile ilçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir’de Akşener’le görüşerek ilçe hakkında bilgi verdi. Bir süre görüşen ikili daha sonra basının karşısına çıkarak açıklamalarda bulundu.  Programları dolayısıyla Zile’de bulunan Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergün, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, İYİ Parti Zile İlçe Başkanı Ali Güreşçi ve partililerle Zile Belediyesine ziyarette bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.