Dolar 32,5287
Euro 34,8161
Altın 2.444,87
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

İyi Parti Eski Milletvekili Adnan Beker’in Oy Tercihi: Cemal Enginyurt’un Eleştirisi

İyi Parti Eski Milletvekili Adnan Beker’in Oy Tercihi: Cemal Enginyurt’un Eleştirisi
12 Aralık 2023 00:03 | Son Güncellenme: 12 Aralık 2023 00:06
107

HABERMAX.İyi Parti eski Milletvekili Adnan Beker’in 14 Mayıs’ta oy kullanmaması ve 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğini açıklaması, siyasi arenada tartışmalara yol açtı. Cemal Enginyurt, Beker’in bu tutumunu “rezalete” niteleyerek, yazıklar olsun ifadesiyle eleştirdi.Bir 2 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

Cemal Enginyurt’un Tepkisi: İyi Parti eski Milletvekili Adnan Beker’in oy tercihi üzerine Cemal Enginyurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “14 Mayıs’ta oy vermedim, 28 Mayıs’ta Erdoğan’a verdim demiş. Bu rezalete yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Tek kelime: YAZIKLAR OLSUN” ifadelerini kullandı.

Toplumsal Tartışma ve Yankılar: Cemal Enginyurt’un bu açıklaması, sosyal medyada ve siyasi çevrelerde geniş bir şekilde tartışıldı. Beker’in açıklamaları, özellikle siyasi geçmişi ve İyi Parti üyeliği göz önüne alındığında, farklı yorumlara neden oldu.

Adnan Beker’in Açıklamaları: Adnan Beker’in 14 Mayıs’ta oy kullanmaması ve 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verdiğini açıklaması, Beker’in kişisel tercihi olarak değerlendirildi. Ancak bu tercih, partisinin ve seçmenlerinin gözündeki güveni sarsma potansiyeline sahip.

Siyasi Dinamiklerdeki Etkiler: Adnan Beker’in tutumu, siyasi dinamiklerde etkiler yaratma potansiyeline sahip. Bu tür açıklamalar, parti içinde ve genel olarak siyasi arenada gerilimlere ve değerlendirmelere neden olabilir.

Sonuç: Adnan Beker’in oy tercihi, siyasi çevrelerde geniş bir yankı bulmuş durumda. Bu tür gelişmeler, partiler arası ilişkileri etkileyebileceği gibi toplumsal bir değerlendirmeye de tabi tutulabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.