Dolar 32,3560
Euro 34,7869
Altın 2.396,00
BİST 10.266,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İYİ Parti Ekonomi Kurmayları, Türkiye’ye Bursa’dan seslenecekler

İYİ Parti Ekonomi Kurmayları, Türkiye’ye Bursa’dan seslenecekler
3 Haziran 2021 12:17 | Son Güncellenme: 3 Haziran 2021 16:43
263

AHA.TBMM Grup Başkanı ve 3 Genel Başkan Yardımcısı, 2 günlük yoğun programda ülke ekonomisini masaya yatıracak: İYİ Parti Ekonomi Kurmayları, Türkiye’ye Bursa’dan seslenecek. Meclis Grup Başkanı  Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ile Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kamil Erozan, Erhan Usta ve Prof. Ümit Özlale, 4-5 Haziran’daki programlarda BTSO, BESOB, MARSİFED ile İTSO’da iş dünyası  ve esnaf temsilcileri ile buluşacak, kapalı çarşı, Tarihi Hanlar Çarşılar Birliği ve küçük esnaf ziyaretleriyle de vatandaşın nabzını tutacak.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığının, ekonomi kurmayları ile ilgili iki günlük yoğun programı, 4 Haziran Cuma Günü İl Merkezi’nde saat 11.00’de yapılacak basın toplantısıyla başlayacak.

Öğlen kapalı çarşı esnaf ziyareti ile devam edecek etkinlikler 14.30’da BESOB’da esnaf, 17.30’da da BTSO’da iş dünyası temsilcileri ile gerçekleştirilecek toplantılarla devam edecek.

5 Haziran’daki ikinci gün programı ise saat 10.00’da MARSİFED’de başlayacak, ardından 14.00’de İnegöl ilçe ziyareti, 15.00’de de İTSO’da sanayi ve ticaret erbabıyla bir araya gelinecek.

İYİ Parti Ekonomi Kurmaylarının Bursa Programı aynı gün saat 18.00’de Bursa BOAB’da yapılacak geniş katılımlı teşkilat toplantısıyla sona erecek.

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, İki günlük yoğun programda ülke ekonomisinin içinde bulunduğu son durumun neyi ifade ettiğinin masaya yatırılacağını belirterek şunları söyledi:

“Partimizin birbirinden değerli ekonomi kurmayları, kendi uzamanlık alanlarıyla ilgili olarak;

İş dünyasının açmazları ve beklentileri neler?

Türkiye, dünya ekonomisinin neresinde yer alıyor ve nereye koşuyor?

Sayısal verilerle gerçekler nasıl bir tablo ortaya koyuyor ve hepsinden önemlisi kurtuluş için çözüm yolları neler? şeklindeki sorulara yanıt arayacaklar.

Kısacası ekonominin nabzı Bursa’da atacağı programımıza ilgi duyan hemşehrilerimizi bekliyoruz.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.