Dolar 32,3528
Euro 34,8005
Altın 2.399,63
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

“İYİ Parti Çekmeköy Saha Çalışmalarında Hız Kesmiyor: Vatandaşın Sesi Taşdelen Cemevi’nde Yükseldi”

“İYİ Parti Çekmeköy Saha Çalışmalarında Hız Kesmiyor: Vatandaşın Sesi Taşdelen Cemevi’nde Yükseldi”
1 Mart 2024 20:21 | Son Güncellenme: 1 Mart 2024 20:25
183

HABERMAX. İYİ Parti’nin Çekmeköy ilçesindeki 31 Mart seçim hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği saha çalışmaları hızla devam ediyor. İstanbul 1. Bölge Milletvekili Nimet Özdemir liderliğinde sahaya inen Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, bölgedeki vatandaşlarla doğrudan temas kurarak onların istek ve taleplerini dinliyor.

Kirazlıdere Mahallesi’nde Muhtar Orkun Karakaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Öçalan bölge halkının sorunlarını ve beklentilerini öğrenmeye odaklandı. Esnaf ziyaretleriyle devam eden programda Milletvekili Nimet Özdemir ve Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, bölgedeki esnafın nabzını tutarak onların görüşlerini alıyor.Taşdelen Hacı Bektaş-ı Veli Cemevi’nde düzenlenen buluşmada ise vatandaşların öneri ve sıkıntılarını dinlemek için bir araya geldiler. Toplantıda, sorunlara çözüm önerileri de tartışıldı ve vatandaşların beklentileri not edildi.

Güne, pazar ziyareti ile devam eden Özgür Güneş Öçalan, gençliği ve akademisyen kimliği ile dikkat çekerken, liyakatli kadrolarla Çekmeköy’ün sorunlarını çözmeye talip olduklarını vurguladı. Öçalan ve beraberindekiler daha sonra Ordu Mesudiye Üç Yollular Derneği’ni ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya geldiler.

İYİ Parti’nin Çekmeköy ilçesindeki saha çalışmaları, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak onların seslerini duymak ve çözüm önerileri sunmak amacıyla yoğun bir şekilde devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.