Dolar 32,5681
Euro 35,0219
Altın 2.427,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

İYİ PARTİ BURSA’YA BASINDAN BİR TRANSFER DAHA GELDİ!

İYİ PARTİ BURSA’YA BASINDAN BİR TRANSFER DAHA GELDİ!
30 Haziran 2021 16:39 | Son Güncellenme: 30 Haziran 2021 16:48
255

AHA.Spor medyasının tecrübeli ismi Cemal Ekentok da İYİLER KERVANI’na katıldı. Bursa basınından İYİ Parti’ye bir transfer daha geldi. Spor medyasının deneyimli ismi Cemal EKENTOK da “İYİLER KERVANI”na katıldı.

İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile İl Başkan Yardımcısı İbrahim ERDOĞAN’ın rozetini taktığı EKENTOK, “Ülkedeki kötü gidişten şikayet etmektense, acilen gerekli olan bir yönetim değişikliği için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da Türkiye’de ve Bursa’da dengelerin değiştiğine vurgu yaparak, “Bir yıl önce Bursa medyasının duayen ismi İbrahim ERDOĞAN Ağabeyimiz aramıza katılarak partimize büyük güç vermişti, şu anda da kendisiyle Divan Üyesi İl Başkan Yardımcımız olarak omuz omuza mücadele veriyoruz. Şimdi de yine tecrübeli gazeteci büyüğümüz, spor basınında 40 yılını deviren Cemal EKENTOK’un saflarımıza katılımından çok mutlu olduk, onur duyduk. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyor, sevgiyle kucaklıyoruz” şeklinde konuştu.
Türkoğlu İYİ Parti’ye sürpriz katılımların artarak devam edeceğine işaret ederken, İl Başkan Yardımcısı İbrahim ERDOĞAN da, gazetecilerin siyaset arenasındaki yerlerini alarak, deneyimlerini ülke ve kent yararına aktarmalarının, özellikle gazetecilik mesleği adına verimli sonuçları olacağını vurguladı.
Rozet takma töreninde Genel İdare Kurulu Üyesi Sermin Özensoy, Teşkilat Başkanı Erkan Zorba, Hukuk İşleri Başkanı Kerem Arslan ve Milli Güvenlik Politikaları Başkanı  Ernail Akbulut da hazır bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.