Dolar 32,5392
Euro 34,7953
Altın 2.437,62
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

İSYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Günaydın’dan Memleketi Zile’ye Büyük Yatırım Sözü

İSYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Günaydın’dan Memleketi Zile’ye Büyük Yatırım Sözü
27 Şubat 2022 22:30 | Son Güncellenme: 27 Şubat 2022 22:33
420

HABERMAX.İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş.’nin (İSYÖN) yönetim kurulu başkanı Gökhan Günaydın ile İBB Anadolu Projeleri uygulama koordinatörü Ahmet Emin Avşar, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ve CHP Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir ile bir araya gelerek Zile’ye yapılacak yatırımları masaya yatırdı.


Baba ocağı Zile’de yapılacak yatırımları yerinde incelemek için gelen Gökhan Günaydın, İBB desteği ile Zile’nin ayağa kalkacağını belirtti.

Başkan Bozdemir, “Ziyareti ile bizleri onurlandıran değerli İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş.’nin (İSYÖN) yönetim kurulu başkanı Gökhan Günaydın’ı, baba ocağınız Zile’de görmek bizleri çok mutlu etti. Her zaman desteğini, elini Zile’mizden çekmedi. Son yıllarda siyasi iktidarın yatırımsız yetim bıraktığı, sigara fabrikasından başlayarak şeker fabrikasına kadar satarak kapanmasına vesile olduğu memleketimize katkılarını görmek bizleri mutlu etmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Zile’mize yapılacak olan yatırımlar filizlenecek Tokat için bir umut olacaktır. Özverili çalışmalarınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim”.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.