Dolar 32,3650
Euro 34,6947
Altın 2.390,09
BİST 10.171,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

“İstanbul’un Tanınmış Avukatlarından Av. Tahsin Lale’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı: ‘Yüce Türk Milletinin Zafer Bayramını Kutluyoruz'”

“İstanbul’un Tanınmış Avukatlarından Av. Tahsin Lale’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı: ‘Yüce Türk Milletinin Zafer Bayramını Kutluyoruz'”
30 Ağustos 2023 10:54
161

HABERMAX.Tanınmış Avukatlardan Çağan Hukuk Bürosu sahibi Av. Tahsin Lale Bugün, Türk milletinin tarih sahnesindeki en parlak zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük sevdasıyla kazanılan bu büyük zafer, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin en somut ifadesidir.EKİBİMİZ | CAGANHUKUK

30 Ağustos, sadece askeri bir zafer değil, aynı zamanda milli bir ruhun ve azmin zaferidir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bugün, Türk milletinin birlik ve beraberliğini bir kez daha hissederek, geleceğe umutla bakıyoruz. Zafer Bayramı, milletimizin geçmişten aldığı güçle, aydınlık yarınlar için daha da kararlı bir şekilde ilerlemesinin bir ifadesidir.

Bu büyük zaferi tüm yüreğiyle hisseden ve yaşatan yüce Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu anlamlı günün milletimize ve ülkemize huzur, refah ve birlik getirmesini temenni ediyorum.

Saygılarımla, Av. Tahsin Lale Çağan Hukuk Bürosu”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.