Dolar 32,3393
Euro 34,7863
Altın 2.389,22
BİST 10.235,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

**İstanbul’un Tanınmış Avukatı Hilal Gültepe Öztürk, 35. Yaşını Coşkuyla Kutladı**

**İstanbul’un Tanınmış Avukatı Hilal Gültepe Öztürk, 35. Yaşını Coşkuyla Kutladı**
2 Eylül 2023 11:36 | Son Güncellenme: 2 Eylül 2023 15:29
296

HABERMAX.İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve federasyon üyeleri, özel bir etkinlikle Cafesiyaset İnternet Haber Sitesi’nin İmtiyaz Sahibi Halil Öztürk’ün eşi avukat Hilal Gültepe Öztürk’ün doğum gününü unutulmaz kıldılar. Bu özel etkinlik, 1 Eylül Cuma günü Beyoğlu Avukatlar Lokali’nde gerçekleşti.

Keyifli Anlar Taksim’de Yaşandı

Federasyon üyeleri ve dostları, Hilal Gültepe Öztürk’ün 35. doğum gününü kutlamak için bir araya geldi. Taksim’deki Avukatlar Lokali, renkli ve neşeli bir atmosferle dolup taştı. Davetliler, gece boyunca eğlenceli anlar yaşadılar ve birlikte keyifli vakit geçirdiler.

Ali Rıza Yıldız: “Hilal’e Mutlu Yıllar Diliyoruz”

İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Hilal Gültepe Öztürk’ün doğum günü partisinde duygusal bir konuşma yaparak, Hilal’e mutlu yıllar diledi. Yıldız, Hilal Gültepe Öztürk’ün aileleri arasında özel bir yere sahip olduğunu ve bu özel günü birlikte kutlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.**İstanbul’un Tanınmış Avukatı Hilal Gültepe Öztürk, 35. Yaşını dostlarıyla Coşkuyla Kutladı**

İstanbul’un önde gelen gazetecilerinden biri olan Halil Öztürk’ün eşi Hilal Gültepe Öztürk’le birlikte 35. yaşını Taksim’de düzenlenen unutulmaz bir kutlama ile taçlandırdı. Gece, yakın dostları ve meslektaşlarıyla dolu dolu geçti.

* **Eğlenceli Kutlama Taksim’de Gerçekleşti**

Hilal Gültepe Öztürk’ün 35. yaşını kutlama etkinliği, Taksim’deki özel bir restoranda gerçekleşti. Katılımcılar, hoş bir atmosferde bir araya geldi. Gecenin teması olan coşku ve neşe, tüm katılımcılara yansıdı.

* **Halaylar ve Türkülerle Kutlandı**

Kutlama gecesinde halaylar ve türküler, etkinliğe ayrı bir renk kattı. Katılımcılar, doyasıya eğlenirken, unutulmaz bir gece geçirdiler. Özellikle halayların çekildiği anlar, davetliler arasında büyük bir coşku yarattı.

* **Duygusal Anlar Yaşandı**

Eşi Halil Öztürk, kutlama gecesinde duygusal bir konuşma yaparak,  “Canım eşim, 35 yaşınız kutlu olsun. Nice senelere, seni seviyorum.” dedi. Hilal Gültepe ise aynı şekilde duygularını dile getirerek, bu özel günü paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

****İstanbul Gazeteciler Federasyon Başkanı Sürpriz Hediye İle Sürpriz Yaptı****

İstanbul Federasyon Başkanı Ali Rıza Yıldız, Hilal Gültepe Öztürk’e unutulmaz bir sürpriz doğum günü hediyesi takdim etti. Bu jest, geceye ayrı bir heyecan kattı ve Hilal Gültepe Öztürk için unutulmaz anılardan biri olarak kalacak.

Hilal Gültepe Öztürk’ün 35. doğum günü kutlaması, dostlukların ve sevginin en güzel örneklerinden biri olarak hafızalarda kalacak gibi görünüyor. İstanbul’un medya dünyasının önemli isimlerinden biri olarak, Hilal Gültepe Öztürk, bu özel gününü sevdikleri ile birlikte kutlamanın keyfini çıkardı. Nice sağlıklı ve başarılı yıllara!

HABERMAX/ İSTANBUL /CANSU ACAR 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.