Dolar 32,2395
Euro 34,8111
Altın 2.430,68
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 23°C

“İstanbul’un Marifetli Kızı Nermin Yaş: Köyüne Hizmet Umuduyla Geri Dönüyor”

“İstanbul’un Marifetli Kızı Nermin Yaş: Köyüne Hizmet Umuduyla Geri Dönüyor”
28 Eylül 2023 23:36 | Son Güncellenme: 29 Eylül 2023 12:30
255

HABERMAX.Nermin Yaş, yıllarca İstanbul’un kalabalık ve karmaşık hayatında başarılı bir sunucu ve iş kadını olarak geçirdiği yılların ardından, Tokat’ın Zile İlçesine bağlı Karabalçık Köyü’ne hizmet etme arzusuyla dolu bir şekilde geri dönmeye karar verdi. Bu karar, onun sadece kişisel başarısını düşünmediğini, aynı zamanda doğduğu topraklara olan bağlılığını ve köy halkına olan sorumluluğunu da yansıtıyor.

İstanbul’da yıllarca emek vererek kazandığı deneyimler ve birikimleri, şimdi Karabalçık köyünde projelerini hayata geçirmek için kullanma isteğiyle dolu. Nermin Yaş, 2024 yerel seçimlerinde Zile’nin Karabalçık köyü muhtar adayı olmak için emin adımlarla geri dönüyor. Köy halkına umutla bakıyor ve eğer seçilirse büyük hayallerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Onun projeleri, köyde yaşayan çocuklardan yaşlılara kadar herkesi kapsayacak şekilde tasarlanmış. Tokat’ın Zile İlçesine bağlı. Karabalçık köyünde istihdam yaratmayı hedefleyen projeleri, sadece köyün ekonomisine katkı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda köyün sosyal dokusunu da güçlendirecek.

Nermin Yaş’ın bu kararı, sadece kendi kariyerini düşünmeyen, toplumuna ve köyüne katkı sağlama isteğiyle dolu bir Türk kadınının örnek bir hikayesini temsil ediyor. Onun gibi azimli ve hizmete adanmış insanlar, toplumların ilerlemesine ve gelişmesine büyük katkılarda bulunabilirler. Zile Karabalçık köyü için bu yolculuk, umutların yeşerdiği bir başlangıç olabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.