Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

İstanbul’un Fethi 571. Yıl Dönümünde Coşku Maltepe’de! Sena Şener ve Haluk Levent Konserleriyle Muhteşem Bir 29 Mayıs!

İstanbul’un Fethi 571. Yıl Dönümünde Coşku Maltepe’de! Sena Şener ve Haluk Levent Konserleriyle Muhteşem Bir 29 Mayıs!
28 Mayıs 2024 20:12
143

29 Mayıs’ta Ücretsiz Toplu Taşıma ile Fetih Coşkusuna Katılın! Fatih’in Emaneti İstanbul’un Fethi, Maltepe’de Muhteşem Konserlerle Kutlanıyor!
İstanbul’un Fethi 571. Yıl Dönümünde Maltepe’de Muhteşem Konserler ve Ücretsiz Toplu Taşıma!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’un Fethi’nin 571. yıl dönümünü bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda 29 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek kutlamalar kapsamında Sena Şener ve Haluk Levent konserleri verilecek. Ayrıca, İstanbulkart sahiplerine 29 Mayıs’ta İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak.

Kutlamalar kapsamında:

  • 18.30: Kapılar açılacak.
  • 19.30: Sena Şener konseri başlayacak.
  • 20.50: Mehteran Gösterisi
  • 21.25: 29 Mayıs Gösterisi
  • 21.40: Haluk Levent konseri

Tüm İstanbulluların davetli olduğu bu muhteşem kutlamada buluşmak için 29 Mayıs Çarşamba günü Maltepe Etkinlik Alanı’na bekleniyorsunuz!

Ücretsiz Toplu Taşıma:

İstanbul’un fethi olan 29 Mayıs’ta kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine, İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak. Bu sayede tüm İstanbullular fetih coşkusuna kolayca katılabilecek.

Daha Fazla Bilgi:

Kutlama programı ve diğer bilgiler için İBB’nin resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

İBB’den 29 Mayıs’a Özel İstanbulkart Sahiplerine Ücretsiz Toplu Taşıma Hediyesi!

Sena Şener ve Haluk Levent Konserleriyle 29 Mayıs’ta Maltepe’de Fetih Coşkusu Yaşanacak!

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.