Dolar 32,2660
Euro 34,7142
Altın 2.401,64
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

İstanbul’daki Kent Lokantaları Rekor Kırıyor: Üsküdar’da Uzun Kuyruklar Oluştu

İstanbul’daki Kent Lokantaları Rekor Kırıyor: Üsküdar’da Uzun Kuyruklar Oluştu
26 Nisan 2024 19:36 | Son Güncellenme: 27 Nisan 2024 13:05
95

HABERMAX. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı kent lokantaları, rekor düzeyde ilgi görüyor. Bugün tarihi ilçe Üsküdar’da bulunan Mimar Sinan Çarşısı içinde yer alan kent lokantalarının önünde uzun kuyruklar oluştu. Görüşmemizde sıra bekleyen ilçe sakinleri, evde yemek yapmanın maliyetinin lokanta fiyatlarına denk gelmediğini belirtti.

Metrelerce uzunluğundaki kuyrukta sabırla bekleyen vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ettiler. “Allah bin kere razı olsun, adam daha ne yapsın, insanları doyuruyor. Aç insan etrafa zarar verir, karnımızı doyuruyoruz. Şimdi burası olmasın, evden çıkamayız. Çıksak bile lokantalarda 4 çeşit yemek en ucuzu bile yerden 350 TL’den aşağı değil” şeklinde konuştular.Bir 1 kişi, anıt ve kalabalık görseli olabilirKent lokantalarının, İstanbul’da yaşayan vatandaşlar için önemli bir ihtiyaçı karşıladığı ve ekonomik bir alternatif sunarak yemek maliyetlerini düşürdüğü belirtiliyor. Uzun kuyrukların oluşması ise, belediyenin bu hizmetiyle kent sakinlerine sağladığı katkının bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

İstanbul’daki kent lokantalarının rekor düzeyde ilgi görmesi ve vatandaşların bu hizmetten memnuniyetini yansıtıyor. Ayrıca, lokantalardaki fiyatların ekonomik bir seçenek olduğunu belirten vatandaşların görüşleri haberde yer alıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.