Dolar 32,2436
Euro 34,8318
Altın 2.415,52
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

İstanbul’da Tanınmış İş İnsanı Güngör Bozkurt, Cumhuriyet’in 100. Yılında Önemli Bir Mesaj Yayınladı

İstanbul’da Tanınmış İş İnsanı Güngör Bozkurt, Cumhuriyet’in 100. Yılında Önemli Bir Mesaj Yayınladı
28 Ekim 2023 15:50 | Son Güncellenme: 28 Ekim 2023 15:53
224

HABERMAX.Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle tanınmış iş insanı Güngör Bozkurt, önemli bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bozkurt, Cumhuriyet’in Türk milletine getirdiği özgürlükleri hatırlatarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet diledi.

Güngör Bozkurt’un kutlama mesajı, Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yıl dönümünü coşkuyla kutlayan Türk halkının duygularına tercüman oldu. Mesajında Cumhuriyetin kazanımlarına vurgu yaparak birlik ve beraberliği öne çıkaran Bozkurt, Türkiye’nin Cumhuriyet dönemi boyunca elde ettiği başarıları ve değerleri önemseyen bir yaklaşım sergiledi.

Bozkurt mesajında ayrıca, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına da rahmet dileyerek, Cumhuriyetin Türk milletine getirdiği özgürlükleri hatırlattı.

Güngör Bozkurt’un Cumhuriyetin 100. yılına özel bu duyarlı ve anlamlı mesajı, Türk milletinin Cumhuriyet değerlerine bağlılığını ve birlik duygusunu bir kez daha yansıttı. Cumhuriyetin bu önemli dönüm noktası, birçok etkinlik ve kutlama ile Türkiye genelinde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.