Dolar 32,3627
Euro 34,6451
Altın 2.388,79
BİST 10.179,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

İstanbul Valisi Davut Gül ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarında Bir Araya Geldi

İstanbul Valisi Davut Gül ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarında Bir Araya Geldi
30 Ağustos 2023 13:26 | Son Güncellenme: 30 Ağustos 2023 13:47
169

HABERMAX.30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleşen etkinlikler, İstanbul’da özel bir anlam taşıdı. İstanbul Valisi Davut Gül ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, zaferin yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştirilen etkinliklerde ev sahibi olarak bulundular.

#30AğustosZaferBayramı’nın coşkusuyla bir araya gelen İstanbul Valisi Davut Gül ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni’ne katıldılar. Bu özel günün 101. yıl dönümünü kutlamak üzere gerçekleşen törende, zaferin sembolü olan çelenkler sunularak şehitler anıldı.

İstanbul’un iki önemli yetkilisi, bu anlamlı günde bir araya gelerek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milleti için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Vali Gül ve Başkan İmamoğlu, milli birlik ve beraberlik duygularının bu tür anlamlı günlerde daha da güçlendiğine dikkat çektiler.

Bu anlamlı etkinlik, İstanbul’un iki önemli yöneticisinin, farklı siyasi görüşleri bir kenara bırakarak, milli değerler etrafında bir araya geldiği bir örnek olarak değerlendirildi. Tören, zaferin simgesi olan çelenklerin sunulması ve şehitlerin anısına yapılan saygı duruşuyla taçlandı.

İstanbul Valisi Davut Gül ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında ev sahibi olarak bir araya gelmeleri, milli birlik ve beraberliğin her şeyin üzerinde olduğunu gösteren anlamlı bir adım olarak tarih sayfalarına geçti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.