Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

İSTANBUL MEDYA GÜRE YOLUNDA

İSTANBUL MEDYA GÜRE YOLUNDA
13 Ocak 2022 22:31 | Son Güncellenme: 14 Ocak 2022 00:08
336

HABERMAX.İstanbul  Gazete, Radyo, Tv ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın düzenlediği Balıkesir gezisi yarın start alıyor. Kısa adı İstanbul Medya Derneği olan  gazeteciler derneği Balıkesir’e gezi düzenledi.Fotoğraf açıklaması yok.

İstanbul Gazete, Radyo, Tv ve İnternet Habercileri Derneği üyeleri soğuk kış gününde Termal otelde Hamam keyfi yaşayarak bol bol dinlenip stres atacak. Edremit Güre’de keyifli bir gün yaşayacak olan dernek üyeleri birlik ve beraberlik görüntüleri sergileyecek.

İstanbul’daki yerel ve ulusal medya imtiyaz sahipleri ile birlikte gazeteci ve yazarlar, Balıkesir’de bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak.

İSTANBUL MEDYA TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN GEZİ ŞİMDİDEN SES GETİRDİ

Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız’ın başkanlığını yaptığı İstanbul Medya Derneği, İstanbul’da yayın yapan gazeteciler için güzel bir hafta sonu programı düzenledi.
Merkezi Balıkesir’in Edremit ilçesi Güre’de bulunan Adrina Termal Otel’inde ağırlanacak olan gazetecileri, gerek otelde gerekse otel dışında programı günler öncesinden yapılmış muhteşem bir hafta sonu bekliyor.

BALIKESİR’DE HEM DİNLENME HEM DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI OLACAK!
14 Ocak 2022 Cuma sabahı, saat 09.00’da özel otobüslerle hareket edecek olan İstanbullu gazetecileri Ayvalık, Cunda Adası, Sarımsaklı, Şeytan Sofrası, Balıkesir merkez ile İvrindi ilçesini kapsayan çok geniş bir gezi programı bekliyor. Programı hazırlayan dernek başkanları Ali Rıza Yıldız ve Mevlüt Yüksel gezinin amacının kaynaşma, dayanışma, fikir alışverişi, istişare ve dinlenme açısından verimli olacağını belirterek “İki medya derneği olarak şehrimizde hizmet veren arkadaşlarımıza keyifli bir hafta sonu yaşatmayı amaçladık. Umarız bu gezi onların ağır şartlardan geçtiğimiz şu günlerde tükenişe geçen enerjilerinin yeniden yükselmesinde önemli rol oynayacaktır” dediler.

14 Ocak 2022 Cuma günü sabah 09:00’da İstanbul Ümraniye Tepeüstü’nde yola çıkacak olan otobüs Maltepe köprüsü, Kartal Köprüsü ve son olarak Pendik Köprüsü’nden alacağı gazetecilerle birlikte hareket edecektir.

Dönüş zamanının pazar günü saat 16.00’da Güre’den hareketle İstanbul’da son bulacağını kaydeden Yıldız ve Yüksel, “Şimdiden geziye katılacak medyamızın değerli mensuplarına iyi bir hafta sonu diliyoruz” dediler.Fotoğraf açıklaması yok.Başkan Ali Rıza Yıldız: keyifli ve eğlenceli bir programla gezimiz devam edecek

İstanbul Medya Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, keyifli ve eğlenceli bir aktivite daha gerçekleştireceklerini söyledi “Kışın yapılacak en güzel programlardan birini daha yaşatacağız. Kış ayı boyunca buna benzer aktivelerimiz devam edecektir” şeklinde ifadeler kullandı.KONAKLAYACAĞIMIZ OTELİ TANIYALIM”

Adrina Termal Health & SPA Hotel; 39.000 m2 alanda Ege’nin Kuzeyinde Kaz Dağları etekle​rinde denize sıfır konumu ile 2 Termal Kapalı Havuz, 1 Açık Yüzme Havuzu (605 m2), 1 Çocuk Yüzme Havuzu, Özel Plaj ve İskelesiyle Termal ve Deniz keyfini aynı anda yaşayabilme imkânı sağlıyor. Sade ve şık tonlarda dekore edilmiş odalarda günün yorgunluğunu atarken İda Restoranımızda Türk ve Dünya Mutfaklarının seçkin örnekleri beğeninize sunuluyor. 5000 m2 alan üzerine kurulu Health &Spa merkezinde kendinizi yenileyebileceğiniz terapiler uygulanıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.