Dolar 32,3072
Euro 34,6552
Altın 2.409,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

İstanbul Medya Başkanı Ali Rıza Yıldız Azerbaycan’da

İstanbul Medya Başkanı Ali Rıza Yıldız Azerbaycan’da
5 Ağustos 2023 20:30
290

HABERMAX.İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Azerbaycan’ın önemli kuruluşlarından olan İSBAM’ın davetlisi olarak Azerbaycan’a gitti. Bu özel ziyaret kapsamında, Ali Rıza Yıldız başta Bakü olmak üzere, Azerbaycan Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Ana Muhalefet Partisi Başkanı gibi önemli isimlerle bir araya geldi. Ayrıca Karabağ, Şuşa, Gence, Yevlah ve Nahçıvan gibi illeri de ziyaret etti.

Azerbaycan gezisi sırasında, Ali Rıza Yıldız İSBAM Genel Başkanı Samir Adıgüzel ile de birçok önemli ziyaret gerçekleştirdi. Ayrıca, ülkenin önde gelen 3 televizyon kanalının stüdyolarında canlı haberlere konuk olarak, gündemle ilgili önemli görüşlerini paylaştı ve canlı yayınlarda röportajlar yaptı.

Bu ziyaret, Ali Rıza Yıldız’ın Azerbaycan ile olan bağlarını ve işbirliğini güçlendirmek, iki ülke arasında dostluk ve işbirliği ilişkilerini pekiştirmek adına önemli bir adım oldu.

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu olarak, Ali Rıza Yıldız’ın bu önemli ziyareti ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Azerbaycan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin güçlenmesini ve dostluğun ilerlemesini dileriz. Ali Rıza Yıldız’a ziyareti sırasında başarılar diler, sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmesini temenni ederiz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.