Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

“İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Yeni Seçilen CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu”

“İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Yeni Seçilen CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu”
21 Ağustos 2023 17:01
390

HABERMAX.İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, ilçe siyasetine dair anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret kapsamında, CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na yeni seçilen Melda Tanişman Tutan’a samimi bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yerel siyaset ve medyanın kesiştiği bu anlamlı buluşma, hem gazetecilik hem de siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Ali Rıza Yıldız’ın önderliğindeki İstanbul Gazeteciler Federasyonu, basının gücü ve etkisi konusunda uzun yıllardır önemli çalışmalara imza atmış bir kuruluş olarak bilinir. Yıldız’ın kişisel özellikleri ve gazetecilik anlayışı, cesur ve tarafsız haberciliği desteklemesiyle tanınır. Bu çerçevede, CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na seçilen Melda Tanişman Tutan’a yapılan hayırlı olsun ziyareti, Ali Rıza Yıldız’ın yerel siyasetteki ilgisini ve katkılarını gözler önüne seriyor.

Ziyaret esnasında yapılan sohbet, Çekmeköy ilçesinin güncel gündemi ve geleceğe dair planları üzerine odaklandı. İki taraf arasında gerçekleşen fikir alışverişi, Çekmeköy’ün yerel seçimlerle ilgili öncelikleri ve vizyonunu ele alma fırsatı sundu. Ali Rıza Yıldız’ın gazetecilik deneyimi ve Melda Tanişman Tutan’ın siyasi bakış açısı, bölgelerindeki gelişmeleri en etkili şekilde yansıtarak halka ulaştırma konusundaki karşılıklı istek ve çabaları vurgulandı.

Melda Tanişman Tutan, seçildiği bu önemli göreve gelirken geniş bir destek ve heyecanla karşılandı. Yerel halkın beklentilerini karşılamak, ilçenin ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde yaklaşmak ve demokratik değerleri en üst seviyede temsil etmek gibi sorumlulukları beraberinde getiren bu yeni görevde, İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın tecrübesinden ve fikirlerinden yararlanmak önemli olacak gibi görünüyor.

Hayırlı olsun ziyareti sonrası yapılan açıklamalarda, Ali Rıza Yıldız’ın Melda Tanişman Tutan’a başarılar dilediği ve ilçede gerçekleşen olumlu değişimlere tanık olmak istediklerini ifade ettiği belirtildi. Bu ziyaret, medya ile siyasetin güçlü bir işbirliği içerisinde olduğu ve toplumsal gelişmeye katkı sağlamak amacıyla çaba harcadığı bir örneği olarak kayda geçti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.