Dolar 34,0440
Euro 37,8806
Altın 2.799,42
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

İstanbul Demokrat Ordular Platformu’ndan Önemli Ziyaretler

İstanbul Demokrat Ordular Platformu’ndan Önemli Ziyaretler
10 Temmuz 2024 23:19
296

HABERMAX. İstanbul Demokrat Ordular Platformu (İDOP), son günlerde gerçekleştirdiği önemli ziyaretlerle dikkat çekiyor. Platform üyeleri, Türkiye’nin önemli simgelerinden biri olan Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 2. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’nün kabirlerine çiçek bırakarak saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir müzelerini gezen İDOP üyeleri, Kurtuluş Savaşı’nın ve Atatürk’ün tarihi mirasına dair objeleri inceleyerek tarihe tanıklık ettiler.,Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir
İstanbul Demokrat Ordular Platformu (İDOP) Anıtkabir ve TBMM’yi Ziyaret Etti

Ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçen İDOP, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Mahir Başarır, Gökhan Günaydın ve CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ile bir araya geldi. Bu görüşmelerde, İDOP’un yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

CHP grup toplantısına da katılan İDOP üyeleri, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in konuşmasını dinledikten sonra onu makamında ziyaret etme fırsatı buldular. Ziyaret sırasında İDOP Yönetim Kurulu Başkanı Cabbar Kement, platformun amaçları ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi vererek, demokrasi, insan hakları ve ekonomik adalet konularındaki duyarlılıklarını vurguladı.

İstanbul Demokrat Ordular Platformu, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ve Atatürk’ün çağdaş medeniyet hedeflerine ulaşma yolunda kararlılıkla ilerleyen bir misyon benimsemektedir. Platform üyeleri, demokrasi ve hukukun üstünlüğünü savunarak, ekonomik adaletsizliklere ve demokratik değerlerin ihlallerine karşı mücadele etmektedirler.

CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, ziyaretleri dolayısıyla İDOP’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İDOP ise kendilerine gösterilen ilgi ve destek için teşekkür ederek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

İDOP’un çalışmaları ve gelecekteki projeleri, ülkenin demokratik yapısına ve toplumsal refahına katkı sağlama yolunda önemli adımlar olarak değerlendirilmektedir.Bir 2 kişi görseli olabilirBir 10 kişi ve anıt görseli olabilirBir 17 kişi, Brandenburg Kapısı ve Partenon görseli olabilirBir 12 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.