Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik’ten Gazetecilere Destek Mesajı

İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik’ten Gazetecilere Destek Mesajı
10 Ocak 2024 14:44 | Son Güncellenme: 10 Ocak 2024 14:45
138

HABERMAX.İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik, gazetecilere destek ve dayanışma mesajı verdi. Çelik, haberciliğin sadece bir meslek olmadığını, aynı zamanda demokrasi mücadelesi olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin sesinin sadece kendileri değil, aynı zamanda halkın da sesi olduğunu ifade etti.

 “Habercilik, yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda bir demokrasi mücadelesidir. Gazetecilerimiz, doğru ve tarafsız bilgiyle toplumu aydınlatma sorumluluğunu üstlenirken, demokrasinin temel taşlarından birini oluşturuyorlar. Bu mücadelede tüm güçleriyle karşı durmaya çalıştıkları bu ses, sadece gazetecilerimizin değil, aynı zamanda halkın da sesidir.

Bu zorlu görevi yerine getirirken maruz kaldıkları baskılara, engellemelere ve güçlükler karşısında gösterdikleri özveri ve cesareti takdirle karşılıyoruz. İstanbul CHP olarak, demokratik değerlere inanan ve bu değerleri savunan tüm gazeteci arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim.

Gazeteciler, toplumun gözü, kulağı ve vicdanıdır. Onların özgürce görev yapabilmesi, demokrasinin sağlıklı işlemesi açısından büyük önem taşır. Bu nedenle, gazetecilerimize yönelik her türlü baskıya karşı duracak, onların yanında olmaya devam edeceğiz.

Gazetecilerimizin, özgürce habercilik yapabilmesi için mücadele etmeye devam edeceğiz. Kendi sesini duyurmak için çabalayan her gazeteci, aynı zamanda halkın iradesini temsil etmektedir. Daima yanınızda olacağız!”

Özgür Çelik
İstanbul CHP İl BaşkanıResim

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.