Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik: Yerel Seçim Değerlendirmesi ve Birlik Mesajı

İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik: Yerel Seçim Değerlendirmesi ve Birlik Mesajı
11 Aralık 2023 21:52
207

HABERMAX.İstanbul Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Özgür Çelik, yerel seçimlerin ardından ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Çelik, İstanbul’un hakkının İstanbul halkında kalması için gösterilen emeklere teşekkür ederken, CHP’nin büyük ve güzel bir aile olduğunu vurgulayarak birlik mesajı verdi.

Çelik’in Değerlendirmeleri: İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik, yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulunarak, “Değerli İlçe Başkanlarımızla yerel seçim değerlendirme toplantımızda bir araya geldik. İstanbul’un hakkının İstanbul halkında kalması için büyük emekler veren tüm başkanlarımız ve örgütümüze teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Çelik, ilçe başkanlarıyla yapılan toplantının, partinin geleceğine yönelik stratejilerin belirlenmesi adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

CHP Ailesine Teşekkür: Çelik, CHP’nin büyük ve güzel bir aile olduğunu ifade ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi çok büyük, çok güzel bir aile. Dün olduğu gibi bugün de yine omuz omuza çalışacak, mutlaka kazanacağız!” dedi. Başkan Çelik, partililere ve örgüte duyduğu güveni vurgulayarak, birlik ve dayanışma içinde olunması gerektiğini belirtti.

Birlik ve Beraberlik Mesajı: Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren İstanbul CHP İl Başkanı, partinin kazanma iradesini vurgulayarak, “Birlik içinde, omuz omuza çalışarak dün olduğu gibi bugün de kazanacağız. İstanbul’un çeşitli ilçelerindeki yerel seçim sonuçlarını değerlendirerek, önümüzdeki süreçte daha güçlü ve birleşik bir CHP için çalışacağız” dedi.

Sonuç: İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik’in ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiği yerel seçim değerlendirme toplantısı, partinin birlik ve beraberlik içinde geleceğe odaklanma kararlılığını yansıttı. Başkan Çelik’in teşekkürleri ve birlik mesajları, CHP’nin güçlü ve birleşik bir aile olarak hedeflerine ulaşma azmiyle dolu olduğunu gösterdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.