Dolar 32,3736
Euro 34,7899
Altın 2.398,93
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Ayı’nda Vatandaşlara İftarlık Yemek Dağıtıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Ayı’nda Vatandaşlara İftarlık Yemek Dağıtıyor
18 Mart 2024 18:45 | Son Güncellenme: 18 Mart 2024 19:12
245

HABERMAX. İstanbul’un dört bir yanına mobil mutfaklarla Ramazan ayı dolayısıyla yolda evlerine geç kalan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftarlık yemek dağıtan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu akşam Çekmeköy Madenler Meydanı’nda vatandaşlara iftarlık yemek dağıttı.

Dağıtılan yemeklerle birlikte İBB’ye teşekkür eden vatandaşlar, Ekrem İmamoğlu’na memnuniyetlerini dile getirerek, “Sağ olsun Ekrem İmamoğlu, milletin parasını yine millete geri veriyor. Bu hizmeti için kendisine binlerce teşekkür ederiz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde onu başkan yapacağız” şeklinde konuştular.

Ramazan ayının bereketini ve dayanışma ruhunu yaşamak adına İstanbul genelinde düzenlenen iftar etkinlikleri, vatandaşlar arasında sevgi ve kardeşliğin pekişmesine katkı sağlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu örnek davranışı, halk nezdinde büyük takdir ve memnuniyetle karşılanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram edilen iftar menüsü oldukça zengin ve besleyici görünüyor. İftar sofrasında sunulan çeşitlerle herkesin ihtiyacı olan besin öğeleri karşılanmış gibi görünüyor. İftar menüsünde yer alan yemekler şunlar:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Ramazan’da Herkese Sıcak İftar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ramazan ayı boyunca her akşam 6 farklı noktada iftar MOBİL kurarak vatandaşlara sıcak ve doyurucu iftar ikram ediyor.

Menüde, çorba, zeytinyağlılar, salata, pilav, ana yemek, tatlı ve ayran yer alıyor. İftar çadırlarının kurulduğu noktalar şunlar:

  • Avrupa Yakası: Mecidiyeköy Meydanı, Eminönü Meydanı, Aksaray Meydanı
  • Anadolu Yakası: Üsküdar Meydanı, Çekmeköy Meydanı, Kadıköy Yoğurtçu Parkı

İftar MOBİL her akşam yaklaşık 13 bin 500 kişiye sıcak iftar yemeği ikram ediliyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan ayının bereketini ve paylaşmanın güzelliğini tüm İstanbullularla birlikte yaşamak istediklerini söyledi. İmamoğlu, “İftar sofralarımızda her akşam farklı lezzetler olacak. Vatandaşlarımız, aileleriyle birlikte sıcak ve huzurlu bir ortamda iftarlarını açabilecekler” dedi.

İBB’nin iftar MOBİL , Ramazan ayı boyunca her akşam saat 19.00’da vatandaşlara açık olacak.

VİDEO/RESİM/ SUAT İNCEDERE/ ÇEKMEKÖY

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.