Dolar 32,4621
Euro 34,7707
Altın 2.440,78
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

BİLECİK ÜRETİCİ KADINLAR ÇARŞISI AÇILDI

BİLECİK ÜRETİCİ KADINLAR ÇARŞISI AÇILDI
21 Kasım 2019 20:24 | Son Güncellenme: 21 Kasım 2019 20:26
451
AHA.Bilecik Üretici Kadınlar Birliği tarafından hazırlanan ve içerisinde yöresel ve organik ürünler ile el yapımı süs ve giyim eşyalarının yer aldığı ‘Bilecik Üretici Kadınlar Çarşısının açılışı yapıldı.

Açılışı programına Belediye Başkan Vekilimiz Semih Tuzak ve eşi Sevil Tuzak, Başkan Yardımcımız Melek Mızrak Subaşı, İYİ Parti İl Başkanı Soner Hızlı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Yıldız, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, üretici kadınlar ve vatandaşlar katıldı.

Başkanvekilimiz Semih Tuzak, çarşının kurulmasında emeği olanlara teşekkür ederek, üreticilere hayırlı işler temennisini iletti.

BAŞKAN YARDIMCISI SUBAŞI:

‘’BURADA KADIN DAYANIŞMASININ GÜZEL BİR ÖRNEĞİNİ GÖRÜYORUZ’’

Başkan Yardımcımız Melek Mızrak Subaşı ise burada yaptığı konuşmada açılan Pazar ile kadın dayanışmasının güzel bir örneğini gördüklerini belirterek, ‘’Ben öncelikle bu güzel çalışmanın kurulmasında katkısı olan bütün paydaşlara ve üretici kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir Pazar olmuş. Yani bizler istediğimiz organik ürünleri hemen bulamıyorduk. Kurulan bu Pazar ile istediğimiz sağlıklı ürünü bulabiliyoruz. Ayrıca kadınlar, bu çalışma ile toplumdaki önemli yerini bir kez daha göstermiş oldu. Ben bu anlamda kurulan pazarın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Vekilimiz Tuzak, Başkan Yardımcısı Subaşı ve beraberindeki heyet daha sonra pazarın açılışını yaparak, ürünleri inceledi ve üreticilerle sohbet etti.

Bilecik Üretici Kadınlar Çarşısı Koordinatörü Irmak Çoşkun ise katkıları dolayısıyla Belediye Başkanımız Semih Şahin, Başkan Vekilimiz Tuzak ve Başkan Yardımcımız Subaşı ile projede emeği olan paydaş kurum temsilcilerine teşekkür etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.