Dolar 32,2497
Euro 35,0370
Altın 2.492,72
BİST 10.611,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İşçi Bayramı Vesilesiyle İşçilerin Yanında

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İşçi Bayramı Vesilesiyle İşçilerin Yanında
30 Nisan 2024 17:47
128

HABERMAX. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İmamoğlu, mesajında işçilerin, emekçilerin ve emeklilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, onlara destek olma sözü verdi.

İşçi bayramının ülkede işçi, emekçi ve emeklinin yaşadığı zorlukları hatırlatma vesilesi olduğunu belirten İmamoğlu, bu güne kadar yapılan çalışmaların yanı sıra gelecekte de İstanbul’da yaşayan herkesin refahı için mücadele edeceklerini vurguladı.

İşçilerin, emekçilerin ve emeklilerin hakkının korunması ve daha iyi yaşam koşullarına kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden İmamoğlu, “İşçimizin, emekçimizin bayramı kutlu olsun. İnşallah sendikasız çalışan kalmasın” sözleriyle sendikasız çalışanların olmaması gerektiğini vurguladı.

İstanbul’da yaşayan herkesin huzur ve refah içinde bir yaşam sürmesi için çaba göstereceklerini belirten İmamoğlu, işçi, emekçi ve emeklilerin haklarının korunması ve iyileştirilmesi için çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

İmamoğlu’nun işçi bayramı mesajı, İstanbul’da yaşayan işçilerin, emekçilerin ve emeklilerin haklarının korunması ve onlara destek olma çabalarını yansıtması açısından önem taşıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.