Dolar 32,2946
Euro 34,6547
Altın 2.413,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

“İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Diğer Şüpheliler Hakkındaki Soruşturmayı Başlattı”

“İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Diğer Şüpheliler Hakkındaki Soruşturmayı Başlattı”
22 Ekim 2023 16:36 | Son Güncellenme: 22 Ekim 2023 16:39
653

HABERMAX.İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat, Dilan Polat ve diğer şüpheliler hakkında yapılan bir ihbar sonucu önemli bir soruşturma başlattı. Soruşturma, 5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu’na muhalefet ve 7258 sayılı Kanun’a muhalefet suçlarına odaklanıyor.

Şüphelilere yönelik ciddi önlemler alınmış durumda. Yurt Dışına Çıkış Yasağına ilişkin Adli Kontrol Tedbiri uygulanmış, ayrıca CMK 128. Madde uyarınca tüm malvarlıklarına el konulmuş ve dosya hakkında kısıtlılık kararı verilmiştir.

Savcılık, bu soruşturmanın amacının maddi gerçeğin en ayrıntılı şekilde açığa çıkarılması olduğunu belirtiyor. Soruşturma kapsamında titizlikle ilerleniyor ve kamuoyu bilgilendirilmeye devam edecek.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, bu önemli soruşturmaya dair kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı yapmıştır. 22 Ekim 2023 tarihinde duyurulan bu açıklama, ilerleyen gelişmeleri beklememizi gerektiriyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.