Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

İSMAİL SAÇLI YAZDI: AHIR ZAMAN.

İSMAİL SAÇLI YAZDI: AHIR ZAMAN.
3 Mayıs 2021 11:58 | Son Güncellenme: 4 Mayıs 2021 17:15
329

AHA.Dünyanın , kıyamet öncesini gösteren zamana deniliyor. Çeşitli dinlerde hep aynıdır.
İslam inancında Mehdi , Hıristiyanlıkta Mesih yahudilikte mesih yahudi ama davutun oglu olarak gelip dünya yı kurtaracağına inanılıyordu.

Tüm Dünya bir kıyamet yaşıyor, hiç bir dinin ne kurtarıcısı nede duası işe yaramadı. Bir görünmeyen mikrop ( virüs) insan oğlunu yok etmeye başladı.
Bilimin ışığında önlemler alınması hayatı kurtarıyor. Bilim adamları olmasa aşı bulunmasa insanlar kıyameti yaşayacaktı (Gavurun ) bulduğu aşı hayatımızı kurtaracak diye umuyorum. Dünyada ve ülkemizde çok ailer için kıyamet koptu bile. Nice dostlar arkadaşlar genç yaşta bu beladan hayatını kaybettiğini biliyoruz . Sıranın ne zaman bize gelecegini bekler olduk.
Dünya aşı ile uğraşırken, bizim yöneticiler alkol satışı yasağı ile uğraşıyor. Ayasofya imamı , içkiden alınan vergi den maaş alıyor sun diye bir soruya ordan gelen para ile kaliteli pamuk aldım diyor. Bir zamanlar da Ataistler yada Aleviler camiye cenazeleri gelirse yapacagını bilirsiniz diye bir müftünün açıklaması vardı . Budaklı odun bulundurun diye.
Bu cahil ve ihvanc kafalarla aynı ülkede yaşıyoruz.
Bu ülkenin bu noktaya nasıl geldigini , Cumhuriyet e ve degerlerine karşı, karşı devrim hareketine giden yolu kimin açtığını ölmezsek bunları da konuşuruz . Ülkenin
Şeriata ve ılımlı ıslama gelinmesinde herkesin suçu ve sorumlulugu var. Bugün ah vah etmenin hiç bir anlamı yok. Siz kurdugunuz Cumhuriyet e sahip çıkamazsanız. Birileri istedigi cumhuriyete dönüştürür.
Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.