Dolar 32,2729
Euro 34,8078
Altın 2.435,93
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İslam ülkeleri, ayağa kalkın! Kutsal Kitabımız Kuran-i Kerim’in bizleri kardeş kıldığını bilmez misiniz?

İslam ülkeleri, ayağa kalkın! Kutsal Kitabımız Kuran-i Kerim’in bizleri kardeş kıldığını bilmez misiniz?
14 Ocak 2024 20:11
188

HABERMAX.Saadet Partisi Ümraniye Kadın Gençlik Kolları; Ümraniye İlçe Merkez binası önünde, çocukların ve halkın katılımıyla Filistin konulu basın açıklamasını gerçekleştirdi.

Merhaba, ben ABDULLAH EYMEN MEŞE 10 Yaşındayım.

Dünyanın tüm çocukları adına karşınızda bulunuyorum.

Tarih boyunca katliamlarda kendilerine kıyılmış saf ve temiz bebekler adına buradayım.

Bu kürenin Güneyinden Kuzeyine, yetim ve öksüz bırakılmış, masumiyetine kıyılıp gözyaşı döktürülmüş tüm yavrular için karşınızdayım.

Doğarken ağlasak da, bize bu dünyada hep gülmemiz öğütlendi. Acılar çekecek yaşa gelmeden parklarda oynamak, okulda koşturmak, yaşıtlarımızla ağız dolusu kahkahalar atmak istiyorduk.

Öyleydik de. Gülüyor, eğleniyor, yaşıtlarımla beraber mutluluk saçıyordum.

Ancak bir sabah hayatım boyunca unutamayacağım bir şey öğrendim: İsrail diye bir terör örgütü varmış.

İsrail terör örgütü, tüm insanlığı kendisine köle etmeye çalışan, Yahudi inancı dışında kalan herkesi kendi inançlarına köle hizmeti gördürmek isteyen, sapık bir inancın temsilcisi; dünya tarihinin gördüğü en alçak rejimmiş.

Bu tahrif edilmiş inançlarına da Siyonizm diyorlarmış.

Geçmişte; Deir Yasin Köyü’nde, Şabra ve Şatilla’da, El Halil’de, Kudüs’te gerçekleşen katliamlara bu sefer Gazze’de devam ediyorlar.

Gazze’de, dünya tarihinin en alçak soykırımını izliyoruz.

Çocuk hastaneleri bombalanıyor, yasaklı olan fosfor bombası kullanılarak savaş suçu işleniyor; su, elektrik ve internet kesilerek Gazze adeta toplu bir mezara döndürülmeye çalışılıyor.

Batı ülkelerinde bir çocuğun burnu dahi kanasa uluslararası toplumu harekete geçiren güç odakları, her 10 dakikada bir çocuğun öldüğü Filistin’de üç maymunu oynuyor.

Gazze’de ailesini kaybeden, umutlarını yitiren, gülüşleri çalınan, hayatı karartılan, en acısı da canı elinden alınan, katledilen bütün çocuklar adına sesleniyorum:

İslam ülkeleri, ayağa kalkın!

Kutsal Kitabımız Kuran-i Kerim’in bizleri kardeş kıldığını bilmez misiniz?

Kardeşlerinizin çocukları vahşice katledilirken kınamalarla, yaslarla, mitinglerle oyalanmaktan utanmıyor musunuz?

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanı oynamak yerine hakikatin tarafında, mazlumların yanında yer almak istiyorsanız..

Hemen, bugün, şimdi; harekete geçin!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.