Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’ın Başlattığı Özgürlük Yürüyüşü 16. Gününde Halkı Coşturdu

İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’ın Başlattığı Özgürlük Yürüyüşü 16. Gününde Halkı Coşturdu
17 Ekim 2023 21:34 | Son Güncellenme: 17 Ekim 2023 21:50
133

HABERMAX.İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’ın başlattığı. Özgürlük Yürüyüşü, 16. gününde coşkulu bir şekilde devam ediyor. Binlerce vatandaş, özgürlük, demokrasi ve sosyal adalet taleplerini dile getirmek için yollara düştü.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Özgürlük Yürüyüşü’nü başlattı. Bu yürüyüş, işçilerin, kadınların, gençlerin ve Hatay’ın vekili Can Atalay’ın özgürlüğü için düzenleniyor.

Erkan Baş, bu yürüyüşün her adımını eşitlik ve özgürlük için atan emekçilerin sembolü haline gelmek istiyor. Yürüyüşün amacı, daha özgür bir ülke hayal eden herkesi bir araya getirmek ve bu hedefe ulaşmak için birlikte çalışmak.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, tüm vatandaşları bu önemli yürüyüşe katılmaya davet ediyor. Özgürlük Yürüyüşü, Türkiye’nin demokrasisini güçlendirmek ve toplumsal adaleti artırmak için bir fırsat olarak görülüyor. Katılımcılar, eşitlik ve özgürlük idealleri için bir araya gelerek bu önemli mücadeleye destek olabilirler.

Günün erken saatlerinden itibaren yürüyüş, şehrin ana caddelerini doldurdu. Katılımcılar, pankartlar ve dövizlerle, İşçi Partisi’nin çağrısına katılarak demokrasiye ve insan haklarına olan bağlılıklarını gösteriyor.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Özgürlük Yürüyüşü’nü Başlattı: İşçiler, Kadınlar ve Gençler Özgürlük İçin Yürüyor”

#ÖzgürlükYürüyüşü’nün 16. günü, demokratik katılımın ve özgürlüğün önemini bir kez daha hatırlatırken, yürüyüşün geleceği hakkında merakla beklenen gelişmeleri beraberinde getiriyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.