Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İmamoğlu İstanbul Ankara’da yönetilmez!

İmamoğlu İstanbul Ankara’da yönetilmez!
27 Aralık 2018 12:08 | Son Güncellenme: 27 Aralık 2018 13:29
518

AHA.İstanbul CHP Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Haliç Kongre Merkezinde konuştu. İstanbul Ankara’dan yönetilmez diyen İmamoğlu “Sandığa gidin yok öyle bir şey umutsuzluğa kapılmayın, birlikte kazanacağız, birlikte paylaşacağız pes etmek yok!” dedi.

İstanbul Belediye Başkan Adayı İmamoğlu “Bu güzel günümüze ve büyük buluşmamıza hepiniz hoş geldiniz. Buradan ekranlarının başından bizi izleyen tüm İstanbullara sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum. Yine Türkiye’nin dört bir yanındaki yurttaşlarımıza bu güzel İstanbulumuzdan en derin saygılarımı yolluyorum. Çünkü bugün burada hep birlikte tarihi bir yolculuğa çıkıyoruz. Sonunda hep birlikte bu güzel şehir İstanbul için zafere ulaşacağız.

Bu yolculuğun Sonunda kazanan İstanbul ve burada yaşayan tüm hemşehrilerimiz olacaktır. Beni bu onurlu göreve layık gören ilçe belediye başkanlarına, yöneticilerine ve başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerim sunuyorum.

Ben bundan sonraki bölümde sadece sizlere değil elbette ki tüm İstanbullu hemşehrilerime seslenmek istiyorum Gerçekten kim daha iyi yönetebilir bu şehri, daha iyi nasıl yönetilir ve bu şehri nereden yönetirsin sevgili İstanbullu? Çocuklarınızın, büyüklerimizin, akrabalarımızın, arkadaşlarınızın, meslektaşlarımızın ve bu şehirde yaşayan tanıyıp tanımadığımız herkesin ama herkesin kaderini belirleyecek büyükşehir belediye başkanı olacağım.

Değişim zamanının geldiğini ben de herkes gibi görüyorum. Yeni bir sayfa açma zamanı geldi yine herkes gibi ben de biliyorum. Umut, hayat bir yönetim anlayışı içinde yaşayanların hayat kalitesini yükselteceğim. Şimdiki yöneticiler şehri mahveden bir kâbusa dönüştürdüler, doğası tahrip edildi. Ne yazık ki hoyratça yağmalandı. İnsanlarımız kapalı mekanlara hapsedildi, ayrıldı, kırıldı. Böyle devam edemez, böyle yönetilemez. Ne yazık ki böylr dünya kenti olamaz. 16 milyona yaklaşan nüfusuyla dünyanın en kalabalık 15. kenti. Gayri safi milli hasılatımızın neredeyse dörtte birini, ülkede toplanan vergilerin %40’ını bu şehir üretiyor. Türkiye ekonomisinin motor gücüdür. İstanbul durursa ne yazık ki Türkiye durur. Kimi metropol diyor kimi megakent. İstanbul iradesiz olan yöneticiler tarafından da yönetilemez, yönetilemiyor.. Kıymetli hemşehrilerim İstanbul’u yönetenler tarafından da yönetilemez ama yönetiliyor. Yeni nesil bir yönetici tarafından yönetilebilir. Herkese güvence veriyorum ben sizlere güveniyorum sizlerle yola çıkmak istiyorum yokluğu yoksulluğu birlikte bitireceğiz” dedi.

İmamoğlu konuşmasını “Şehrimizi bir kent haline getirmek için adayım. İstanbulluların mutlu ve özgür olmaları için adayım. İstanbul’a yakışır ve yaşanılır bir çevreye kavuşturmak, kalıcı yatırımları çekecek bir cazibe merkezi yapmak için adayım.İmamoğlu birde çağrıda bulundu sakın ha hiç kimseye endişeye kapılmasın kimse işinden aşından olmayacak kimsenin ekmeği ile oynamayacağım diyen Ekrem İmamoğlu İstanbul belediyesindeki çalışanlara mesaj vermiş oldu.

Kadınlara, emekçilere, esnaflara, insanlara, her yaştan her kökenden hemşehrilerime yürekten inanıyorum. Sandık başına gitmekten kaçınmayın. Buradan sesleniyorum birlikte kazanacağız. Zafer İstanbul halkının olacak hep birlikte başaracağız” diye sonlandırdı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.