Dolar 32,2241
Euro 34,7192
Altın 2.444,37
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C

Kayyum İlhami Yıldırım: Acaba daha ne saçmalıklar göreceğiz

Kayyum İlhami Yıldırım: Acaba daha ne saçmalıklar göreceğiz
26 Kasım 2020 12:50 | Son Güncellenme: 26 Kasım 2020 13:05
926

AHA.Bir dönem Kızılay’a kayyum olarak atanan Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhami Yıldırım Kızılay’ın başlattığı ‘Askıda Pizza’ uygulamasını eleştirdi.

MHP’nin çok tartışma yaratan ‘Askıda Ekmek’ kampanyasının ardından Türk Kızılayı da özel bir pizza zinciriyle anlaşıp, “Askıda Pizza’’ kampanyası başlatmıştı.

Bir dönem Kızılay’da kayyum olarak görev yapan İlhami Yıldırım, “Acaba daha ne saçmalıklar göreceğiz ve duyacağız merak ediyorum” diyerek Kızılay’ın ‘Askıda Pizza’ uygulamasını eleştiren İlhami Yıldırım’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Eskiden fırınlarda sessiz sedasız “askıda ekmek” olurdu. Mahalleli bir kendine bir askıya ekmek alırdı. Şimdi bazıları işin şeklini değiştirmişler. Pizza yapmışlar.

Yarın da lahmacun mu yapılacak? Susayım diyorum ama vicdamını susturamıyorum. Özelde gördüğüm yanlışları söyledim diye” kötü adam, koltuk sevdalısı, tekere çomak sokan, kör muhalif” dediler.

Bu ithamları kabul etmedim, etmeyeceğim lakin sükunetimini koruyarak belirtmek isterim ki; Bu ve benzeri yardımlaşma ahlakına sığmayan, reklam kokan ve ihtiyaç sahiplerini rencide edecek, milletimizin yardımsever vicdanına sığmayan hiçbir kampanyayı desteklemiyorum.KIZILAY’A KAYYUM OLARAK ATANMIŞTI!

Ankara 9’uncu Sulh Hukuk Mahkemesi 12 Aralık 2018 tarihinde verdiği kararlar Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhami Yıldırım’ı Kızılay’ı seçime götürmek için kayyum olarak atamıştı.

CUMHURİYET GAZETESİ 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.