Dolar 32,2556
Euro 34,8477
Altın 2.420,49
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

İĞNESİZ MEZOTERAPİ MUCİZESİ İLE CİLDİNİZİ YENİLEYEBİLİRSİNİZ

İĞNESİZ MEZOTERAPİ MUCİZESİ İLE CİLDİNİZİ YENİLEYEBİLİRSİNİZ
14 Haziran 2023 01:48 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2023 01:50
113

HABERMAX. Son yıllarda sıkça tercih edilen, Mezoterapi uygulamasına alternatif olarak geliştirilen ‘’İğnesiz Mezoterapi’’ ile artık ağrı ve acı olmadan cildi yenilemek mümkün. Chic Nail Beauty and Cosmetic’ in kurucusu Burcu Güzel Davud, İğnesiz Mezoterapi uygulamasına dair merak edilen soruları cevapladı.

Yeni nesil iğnesiz Mezoterapi ile acı ve ağrı olmadan yapılan işlem, kişinin istek ve ihtiyaçlarına uygun olarak seçiliyor. Cilt yaşlanması ve sarkması, leke tedavisi, güneş lekeleri, saç dökülmesi, saç tedavisi gibi birçok tedavi alanının bulunduğunu belirten Burcu Güzel, ayrıntıları paylaştı.

‘’İĞNESİZ MEZOTERAPİ İLE DAHA CANLI VE GENÇ BİR GÖRÜNÜM ’’

Mezoterapi uygulamasına alternatif olarak geliştirilen İğnesiz Mezoterapi ile artık ağrı ve acı çekmeden cilt yenileme, anti-aging, saç tedavileri, mimik çizgileri, göz kenarı kırışıklıkları, morluk, halkalanma, akne ve skar oluşumları tedavisinin mümkün olduğunu ifade eden Chic Nail Beauty and Cosmetic’ in kurucusu Burcu Güzel Davud, ‘’İğnesiz Mezoterapi en çok lifting etkisi için tercih edilmektedir. Uygulama içeriğinde kullanılan maddelerle ciltte kolajen oluşumunu arttırılır ve anında etki göstererek daha canlı ve genç bir görünüme kavuşursunuz. Özellikle estetiksel sorunlarda etkili sonuçlar elde edilen Mezoterapi, uygulanan yerde kanama morarma gibi sorunlar oluşturabiliyordu. Mezopeeling teknolojisi ile bu sorundan tamamen kurtularak iğnesiz acısız ve iz kalmadan mükemmel sonuçlar elde edilmeye başlandı. İğnesiz Mezoterapi özellikle yaşlanma belirtilerini yok etmek için kullanılmaktadır. İşlem esnasında anti aging içerikli solüsyonlar düşük akımlarla cilde verilir ve çözüme ulaşılır. Bu elektrik akımı kas içine uygulanır ve kas yapısına zarar vermez’’ dedi.

‘’ 6 SEANSTA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR DEĞİŞİM SAĞLIYOR’’

Burcu Güzel, ‘’Ciltteki deformasyona göre değişiklik göstermekle birlikte en fazla 6 seans sonrasında gözle görülür sonuçlar elde edilebiliyor. 6- 10 saat arası işlem bölgesi sudan korunmalıdır. Makyaj uygulanması gerekiyorsa en az 4 saat beklenmelidir. İğnesiz Mezoterapi, iğneleme işleminden korkan hastalar için idealdir. Yüz, boyun, göğüs ve dekolte bölgelerinde yaşanan sarkma, gevşemeye yönelik sıkılaştırma, skar, iz tedavisi ve leke tedavisinde de kullanılır. Dolgu ile kombine edilirse uygulamanın etkisinin arttığı bir sinerji yakalanır. Lazer veya radyofrekans tedavilerinde, ip ve roller ile de birlikte de kullanılabilir’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.