Dolar 32,2585
Euro 34,6806
Altın 2.403,78
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

İBB’nin İlk Etabını Tamamladığı Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda Test Sürüşleri Başladı

İBB’nin İlk Etabını Tamamladığı Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda Test Sürüşleri Başladı
23 Kasım 2023 22:15 | Son Güncellenme: 23 Kasım 2023 22:17
544

HABERMAX.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hayata geçirilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Projesi’nde ilk etap tamamlandı ve bu kapsamda test sürüşleri başladı. Yapılan açıklamaya göre, metro hattının bu aşamasındaki test sürüşleri, projenin önemli bir kilometre taşını oluşturuyor.

Test sürüşleriyle birlikte, metro hattının güvenliği, konforu ve teknik özellikleri detaylı bir şekilde incelenmeye alınıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Çekmeköy’den başlayıp Sancaktepe ve Sultanbeyli’yi birbirine bağlayacak olan metro hattı, İstanbul’un ulaşım altyapısına önemli katkılar sağlayacak.

İBB yetkilileri, test sürüşlerinin başarıyla tamamlanması durumunda, metro hattının halkın kullanımına açılacağını belirtti. Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Projesi, şehir içi ulaşımını daha hızlı, güvenli ve etkili hale getirme amacı taşıyor. Bu gelişme, İstanbul’un metro ağını genişleterek kent içi ulaşımını optimize etme çabalarının bir parçasını oluşturuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.