Dolar 32,2598
Euro 35,0608
Altın 2.468,83
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İBB’DEN ÇOCUKLAR İÇİN OYNAYA OYNAYA ETKİNLİĞİ

İBB’DEN ÇOCUKLAR İÇİN OYNAYA OYNAYA ETKİNLİĞİ
23 Temmuz 2021 10:01
217

AHA.İstanbul Büyükşehir Belediyesi, oyun oynamak, öğrenmek, eğlenmek her çocuğun hakkı dedi ve sokaklara “Oynaya Oynaya” projesiyle neşe getirdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), pandemi döneminde okullardan ve sokaklardan uzak kalan çocuklar için gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.
Arkadaşlarından, oyun alanlarından uzak kalan çocuklar “Oynaya Oynaya” başlıklı etkinliklerde, mahallelerine gelen gezici bir kumpanyanın oluşturduğu kortejle sokaklarda dolaşarak gösteri alanına ulaşıyor. Çocukların yanı sıra 7’den 70’e tüm mahallelinin eğlenceli zaman geçirmesini amaçlayan projede sirk sanatları, dans, yer akrobasisi gibi gösteriler teatral bir konsept içinde sergileniyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığının, öncelikle İstanbul’un gösteri alanlarına uzak bölgelerinde gerçekleştirdiği etkinlikler; haftada iki gün 4 ayrı semtte, toplamda 220 mahalledeki çocuklara ve ailelerine ulaşacak.
İstanbulluları bir arada güldürmeyi, neşelendirmeyi amaçlayan mahalle karnavalları, 10-11 Temmuz’da Anadolu Yakası’ndan başladı ve 12-14, 17-18, 26-28 ve 30-31 Temmuz tarihlerinde şehrin her iki yakasında devam edecek.

Etkinlik programı ile ilgili ayrıntıları; @İBB Kültür Sanat İnstagram, İBB Kültür Sanat Facebook, ibb_kultur Twitter hesaplarından ve kultursanat.istanbul web sayfasından takip edebilirsiniz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.