Dolar 32,4489
Euro 34,4909
Altın 2.474,52
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Kastamonu halkı sahip çıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Kastamonu halkı sahip çıktı
20 Ocak 2023 23:24 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2023 23:26
253

HABERMAX: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun. Kastamonu’daki ziyareti dev mitinge dönüştü. 100 binlerce hemşehrilerimizin yaşadığı istanbul’umuz dan hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar getirdim.

Bugün bugün. Daha kayda güzel bir hizmetimizin açılışını yapacağız. Genel başkan yardımcımız hızla kıymetli Seyit torun başkanımızla, milletvekilimiz Hasan bey’le, il başkanlarımızla birlikte çok güzel bir hizmeti buluşturacağız. Beni bu güzel seyahatte yalnız bırakmayan siyasi yol arkadaşlarımın yanı sıra kastamonu’daki sevgili çocuklar, gençler, kadınlar ve beyefendiler hepinize yürekten teşekkür ediyorum.

Öncelikle öncelikle ilginç günlerden geçiyoruz. Bu günler bugünler belki zor günler ama aslında bu zor günlerin sonrası çok aydınlık, çok güzel günler olacak bu konuda. Moda. Kesinlikle burada inanılmaz bir enerjiyi başta gençlerimiz olmak üzere bütün Kastamonu halkından almış bulunuyoruz. Dostlar ülkemizde şöyle bir atmosfer var. Insanları ayrıştıran. Öyle kutuplaşma. Fitne fesat bunlar var. Halbuki. Kastamonu’nun geçmişinde evliyaları, düşünürleri devlet insanları muazzam bereketli topraklardayız. Cumhuriyetimizin kurtuluş yolundayız, istiklal yolundayız, 100 yıl önce memleketimizin istiklali için. Hayatını feda eden geçmişimize, atamıza dedemiz ve ninemizin bize layık olma günüdür, laik olma yılıdır. 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılında hep birlikte bu güzel cumhuriyete. Borcumuzu ödemek zorundayız dedi.

Başkan İmamoğlu konuşmasında. Yoğun bir çalışma içerisinde siyasi partilerimizin başta altılı masamızın Genel başkanları, Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere bütün genel başkanlarımız millet ittifakı’nın adayı olarak istanbul’da seçim kazandık, iyi parti’nin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve diğer bütün liderlerin yoğun çabasıyla. Söz milletin diyeceğiz. Kıymetli dostlar. Değerli hemşerilerim. Her şeyin çok güzel olacağı günlerin arifesinde güzel Kastamonu da ne diyorum biliyor musunuz herşey çok çok güzel olacak.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şöyle konuştu. Değerli dostlar. Hareketli bir ülkeyi var etmeyi, teknolojiyi, tarımı, gelişmeyi, bilimde, sanatta üretimde hayatın her alanında 21. Yüzyılın türkiye’si olmayı, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmayı, hak ve özgürlüklerin her bireyi koruduğu, hukukun üstünlüğünün her bireyi. Eşit bir şekilde dağıtıldığı vatandaşlarımızın, evlatlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin hakkının yenmediği liyakati ile gelecekle ilgili umutla baktıkları bir yıl diliyorum.

İmamoğlu bu tarihi alanda camisinde hamamın’da güzel pastırmasıyla beraber güzel Kastamonu’da çokça bulundum. Güzel insanlarıyla bir arada oldum. Bugün de bir aradayız. Ne mutlu bize. Biz şimdi daha çok bir araya geleceğiz hepinizin. Bu yürekli duruşuna teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun diyorum. Ve. hep beraber heyecanımızı yükseltelim mi? Hep beraber söyleyelim mi? Her şey çok güzel olacak herşey çok güzel olacak ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.