“Ortak Masa Toplantıları” kapsamında ilçemize gelen İmamoğlu’nun ilk durağı Bakırköy Belediyesi oldu. İBB Heyeti,  Dr. Bülent Kerimoğlu başkanlığında toplantıda bir araya geldi. Belediyemiz ve  İBB ile olan koordinasyon, iş birliği ve geliştirilecek alanların ele alındığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bürokratları ve Bakırköy Belediyesi çalışanlarının bir araya geldiği toplantıda geçtiğimiz 5 yıl yaptıklarımızı ve önümüzdeki 5 yıllık hedefleri değerlendirildi.

Toplantı sonrası ilçeyi gezen heyet, halkımızın rahatça nefes alabileceği, dinlenebileceği, zevkle vakit geçirebilecekleri Ayamama Deresi Yaşam Vadisi Projesi’nin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğle ve İBB Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, Ayamama Deresi’nde yapılacak dere yatağı rehabilitasyonu, rekreasyon, peyzaj, spor ve dinlenme olanakları sağlayacak ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Heyet geçen yıl hizmete açtığımız Bakırköy Kültür Merkezi ve Cem Evimizi ziyaret etti. Kültür Merkezi ve Cem Evimizdeki Etüt Merkezi’nde ve kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileyen Başkanlar, konferans salonunda da Bakırköylülerle bir araya geldi.

Son olarak heyet, hizmete açacağımız Bakırköy Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nı yerinde inceledi. Başkan Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nı birlikte tamamlamak için işbirliği konusunda mutabakata varılan İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na destekleri ve ziyareti için teşekkür etti.