Dolar 32,1952
Euro 35,0552
Altın 2.461,05
BİST 10.219,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Huzurun Adı: Necip Fazıl Mahallesi’nde Kadir Delibalta’nın Yeniden Seçilme Zaferi”

Huzurun Adı: Necip Fazıl Mahallesi’nde Kadir Delibalta’nın Yeniden Seçilme Zaferi”
2 Nisan 2024 10:28 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2024 11:10
291

HABERMAX. Necip Fazıl Mahallesi’nin uzun yıllar görevinde bulunan muhtarı Kadir Delibalta, son seçimde rakiplerini ezici bir çoğunlukla geride bırakarak mahalle halkının teveccühünü bir kez daha kazandı. İstanbul’un kalbinde yer alan bu mahalleyi temsil eden Delibalta, seçim zaferinin ardından mahalle halkına teşekkür etmek için duygusal bir mesaj yayınladı.

NECİPFAZIL Mahallesi’nde Seçim Zaferi: Kadir Delibalta Yeniden Muhtarlığa Seçildi

NECİPFAZIL Mahallesi’nde heyecan dolu bir seçim süreci sona erdi ve mevcut muhtar Kadir Delibalta, rakiplerini geride bırakarak zaferini ilan etti. Yapılan oylama sonucunda ezici bir çoğunlukla seçilen Delibalta, mahalle sakinlerine teşekkür etmek amacıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Delibalta’nın yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, NECİPFAZIL Mahallesi halkına derin şükranlarını sunduğu belirtildi. Halkın tekrar kendisine güvenerek seçtiği için minnettar olduğunu ifade eden Delibalta, bu güvene layık olmak adına daha fazla çalışacağını ve mahalle için daha iyi hizmetler sunacağını taahhüt etti.

Yeniden seçilmiş olmanın getirdiği sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğini dile getiren Delibalta, NECİPFAZIL Mahallesi’nin gelişimi ve refahı için elinden gelenin en iyisini yapacağını sözlerine ekledi. Bu mesajla, halkıyla olan bağlarını güçlendirerek, birlikte daha güzel bir gelecek inşa etme kararlılığını gösterdi.

Kadir Delibalta’nın seçim zaferi, mahalle sakinleri arasında sevinçle karşılanırken, önümüzdeki dönemde mahallede gerçekleştirilecek projeler ve hizmetler konusunda büyük bir beklenti oluşturdu.

Delibalta’nın teşekkür mesajında vurguladığı birlik ve beraberlik ruhu, mahallede yaşayan herkesi kucaklayan bir tonla dikkat çekiyor. “Teşekkürler Necip Fazıl” başlığı altında paylaşılan mesajda, mahalle sakinlerinin verdiği destekle tekrar göreve gelmenin mutluluğu ve gururu ifade etti.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.