Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Hulusi Serezli ani kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

Hulusi Serezli ani kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi
2 Ağustos 2023 15:31 | Son Güncellenme: 2 Ağustos 2023 15:41
439

HABERMAX.Zile’de 60 yıldır esnaflık yapan Seroto’nun sahibi Hulisi Serezli anı kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ölümü zile’de yankı yaptı. Hulusi Serezli’nin aynı zamanda kendi adını taşıyan bir haber blokta ilçenin sorunlarını dile getirerek önemli haberlere imza atıyordu.

Hulisi Serezli’nin anı ölümü Zile’de şok etkisi yarattı.

Ünlü iş insanı Zile’nin sevilen yüzü Hulusi Serezli’nin ailesi sosyal medyada taziyelerini sundu.

Zile’nin gururu baş yazarımız Hulusi Serezli vefat etmiştir. Zileli iş adamlarından Serotonun sahibi merhum Şükrü Serezlinin oğlu, merhum Tekin Serezlinin kardeşi, Kamuran Serezlinin eşi, Feza Koraş ve Aslı Serezlinin babaları, Berker Koraşın dedesi Hulusi Serezli hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi (02.08.2023) öğle namazına mütakiben musalladan alınıp Asri mezarlığa defnedilecektir.

Bizde www.habermax.com.tr imtiyaz sahibi. Cansu Acar adına değerli hemşehrimiz iş insanı ve meslektaşımız olan, Hulusi Serezli’ye rahmet tüm sevdiklerine baş sağlığı ve sabır dileriz.

Hulusi Serezli 10 gün önce bu manşeti atmıştı.. 

Zile-Turhal Karayolu 1,3 km. de inşaatı devam eden 3S Plaza inşaatımızda çalışmalar hızlı ilerliyor.

Allah nasip ederse Plazamızı yıl sonundan önce açmayı planlıyoruz. Açılışın Seroto A.Ş. nin 100. kuruluşu, Newholland bayiliğimizin de 60. yıl dönümüne rastlaması bize ayrı bir mutluluk veriyor.

Yeni Seroto 3S Plazamız Zilemize yakışacaktır.

Newholland Traktör ve Biçerdöver Satış ve Servisi ile Yedek Parça ve Ekipman bölümlerini yeni plazamızın çatısı altında toplayacağız.

Kurulduğu günden itibaren Zile’de ve Bölgede öncü kuruluş olan şirketimiz Seroto A.Ş. olarak Zilemize yakışır bir tesisi faaliyete geçirmekten dolayı gurur duyuyoruz.

Kusursuz bir eser ortaya koymak için büyük çaba harcayan

Mimaramız Sayın Nimet Akbıyık Osma Hanımefendi’ye teşekkür ediyoruz.

Seroto A.Ş.

Yıllardır Berabeber. Yıllardır Lider.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.