Dolar 32,2457
Euro 34,7272
Altın 2.390,37
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

“Hukukçu Av. Tahsin Lale, Cumhuriyet’in 100. Yılında Hak ve Adaleti Vurgulayan Kutlama Mesajı Yayınladı”

“Hukukçu Av. Tahsin Lale, Cumhuriyet’in 100. Yılında Hak ve Adaleti Vurgulayan Kutlama Mesajı Yayınladı”
27 Ekim 2023 19:06
152

HABERMAX.İstanbul’un önde gelen hukukçularından Av. Tahsin Lale, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünde anlamlı bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajıyla, Cumhuriyet’in temel değerlerine vurgu yaparak dikkat çeken Av. Lale, hukuk, adalet, ve insan haklarına olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Av. Lale’nin mesajında, hak ve adaletin vurgulanması ve korunmasının toplumun temel görevlerinden biri olduğu belirtildi. Ayrıca, Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ve Cumhuriyet’e olan saygının önemine dikkat çekildi.

Mesajında birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Av. Tahsin Lale, Türkiye’nin geleceğinin ancak toplumun bir arada kenetlenmesiyle güvence altına alınabileceğini ifade etti. Kendisinin gönlünün, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünün, Atatürk’ün vizyonuna uygun bir şekilde kutlanmasından yana olduğunu vurguladı.

Av. Tahsin Lale’nin bu kutlama mesajı, ülkenin çeşitli kesimlerinden geniş bir destek ve olumlu yorumlar aldı. Cumhuriyet’in 100. yılı, birlik ve beraberlik içinde, Türkiye’nin daha da güçlenmesine vesile olması umuduyla büyük bir coşku ve saygıyla kutlanmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.