Dolar 32,5997
Euro 34,8055
Altın 2.500,72
BİST 9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Hande Sarıoğlu’ndan: Ahmet Hakan’a siyaset şebeği cevabı

Hande Sarıoğlu’ndan: Ahmet Hakan’a siyaset şebeği cevabı
15 Şubat 2021 15:50
1.062

AHA.Dans videosu nedeniyle Ahmet Hakan’ın hedef aldığı Hande Sarıoğlu’ndan Hakan’a çok sert ‘story şebeği’ yanıtı geldi.

Dans videos nedeniyle Ahmet Hakan’ın hedef aldığı Hande Sarıoğlu’ndan Hakan’a çok sert ‘story şebeği’ yanıtı. Hürriyet yayın yönetmenine aynı sertlikte yanıt veren Sarıoğlu, Ahmet Hakan’a “siyaset şebeği” dedi.
Dans videosu paylaştığı için Habertürk tarafından işine son verilen Hande Sarıoğlu’ndan, kendisine ‘story şebeği’ diyen Ahmet Hakan’a yanıt geldi. Sarıoğlu, “Benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan siyaset şebeği” dedi.

Spiker Hande Saroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden dans videosunu paylaştıktan sonra Habertürk ile yollarını ayırdı. Sarıoğlu, hakkında çıkan haberlere ise Sarıoğlu, “Ne kıyametler koptu kanalda ama bizim dansımızı idare edemediler” diyerek yanıt verdi.
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan isie düz kaleme aldığı bir yazıda Sarıoğlu’nu hedef aldı. Hakan, yazısında, “Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir ‘story şebeği’ gördüm” ifadelerini kullandı. Sarıoğlu’nun Hakan’a yanıtı ise gecikmedi.

Ahmet Hakan siyaset şebeği

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan, Sarıoğlu Hakan’a yanıtında şu ifadeleri kullandı:
“İzlemeyen, konuşmayan, yazmayan kalmasın lütfen, alınırım. O her şeyi çok bildiklerini sanan, benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan dayılara seri oryantal getirin. Elden ele gönderin, paylaşın. Ülkede oryantal açığı varmış! İnsanların gözünün içine baka baka siyaset şebekliği yapan biri benim oryantalime ‘story şebekliği’ demiş; bak şu şebeğe.”

Öte yandan Sarıoğlu, Hakan’ın Instagram uygulamasında kendisini takip ettiği ve Hakan’ı engellediğine ilişkin görüntüleri de paylaştı.

Kaynak medya notu

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.