Dolar 32,2179
Euro 34,7153
Altın 2.406,07
BİST 10.244,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 20°C

“Gürsel Sunar’ın ‘Sılaya Doğru’ Programı Yeniden Ekranlarda: Hüzün ve Neşe Dolu Öyküler”

“Gürsel Sunar’ın ‘Sılaya Doğru’ Programı Yeniden Ekranlarda: Hüzün ve Neşe Dolu Öyküler”
26 Kasım 2023 20:32 | Son Güncellenme: 27 Kasım 2023 01:42
1.445

HABERMAX.Ünlü televizyon yapımcısı ve sunucusu Gürsel Sunar, sunduğu “Sılaya Doğru” programı ile tekrar ekranlarda. Daha önce Yol TV, Su TV, ve şimdi Ekin TV’de yayınlanan program, gurbette yaşayanların öykülerini ekrana taşıyor ve yayına başladığı andan itibaren reyting rekorları kırıyor.

Gürsel Sunar, yaptığı bir mülakatta, işini severek yaptığını ve her il, ilçe, köyde farklı hikayelerin peşinde koştuğunu belirtti. Programında Türkiye’nin dört bir yanından gelen mesajların kendisini mutlu ettiğini ve bu mesajlarla aldığı ilhamın işine daha çok sarılmasına neden olduğunu ifade etti. Sunar, “İzleyicilerimize sürprizlerim var, bizi izlemeye devam etsinler” diyerek heyecanını paylaştı.

“Sılaya Doğru” programı, izleyicilere hüzün ve neşe dolu gerçek öyküler sunuyor. Gürsel Sunar’ın samimi sunumu ve her bölümde farklı bir coğrafyada yaşanan insan hikayelerini ekrana getirişi, programın reyting başarısını artırıyor. İzleyiciler, gurbetteki yaşamları, özlemleri ve umutlarıyla öne çıkan bu programı ilgiyle takip ediyor. Gürsel Sunar, programını izleyen dostlarına teşekkür ederken, sürprizlerle dolu yeni bölümlerle ekranda olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

“Gürsel Sunar’ın ‘Sılaya Doğru’ Programı Ekin TV’de Yeniden Yayında!”

Gürsel Sunar’ın sevilen programı “Sılaya Doğru”, Ekin TV’de yoluna devam ediyor. Anadolu’da kültürü, gelenekleri, ve görenekleri izleyicileriyle buluşturan program, bu hafta Sivas Bayramtepe köy düğününde.

Program, izleyicilere Anadolu’nun zengin kültür mozaiğini sunarken, bu kez Sivas’ın tarihi ve kültürel dokusunu mercek altına alacak. Köy düğünü atmosferinde yaşanan özel anlar, geleneksel ritüeller ve yöresel lezzetler izleyicilere keyifli bir deneyim sunacak.

“Sılaya Doğru” programı, her Pazar günü saat 19.30’da Ekin TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Gürsel Sunar, programın yeni bölümlerinde de izleyicilere sürprizlerle dolu bir yolculuk vadediyor.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.