Dolar 32,2150
Euro 34,7798
Altın 2.449,60
BİST 10.329,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir’in davranışı takdir topladı

Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir’in davranışı takdir topladı
2 Kasım 2019 11:58 | Son Güncellenme: 12 Şubat 2020 09:12
818

Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir, bir hafta önce kırsal mahallelere yaptığı ziyaretinde yol kenarında yoğun yağmurun altında, geçen araçlara el sallayan özürlü Salih Belen’i (27) fark etti. Belen’in yaz kış, yağmur çamur demeden geçen araçlara el salladığını öğrenen Kaymakam Özdemir, harekete geçti ve Salih için özel bekleme durağı yaptırdı.

SALİH’LE BİRLİKTE ARAÇLARA EL SALLADI

Salih Belen’le, durakta oturup bir süre sohbet eden Kaymakam Özdemir, yoldan geçen araçlara onunla birlikte el salladı. Özdemir’e Gölköy Kaymakamı Necdet Özdemir de eşlik etti. Kaymakamların bu davranışı ise hem duygulandırdı hem de büyük takdir topladı.

YENİSİ YAPILACAK

Konuyla ilgili konuşan baba Cemal Belen, Gürgentepe kaymakamı Nursel Özdemir’in davranışının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Oğlum Salih, doğuştan işitme ve konuşma özürlü. Yaz kış demeden orada bekliyor, geçen araçlara el sallıyor. Kimi el sallıyor kimi de harçlık veriyor. Halkımız kaymakamımızı çok seviyor. Vatandaşla hemhal oluyor” dedi.
Salih Belen için yapılan özel bekleme durağının geçici olarak yapıldığı, daha sonra yenileneceği öğrenildi.

Sözcü

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.