Dolar 32,4253
Euro 34,8258
Altın 2.399,42
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Gürespor Çeyrek Finale Yükseldi

Gürespor Çeyrek Finale Yükseldi
13 Kasım 2020 14:13
380
Kocaele’ninKartepe ilçesinde düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası’nda D Grubu’nda mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor, Green Park Kartepe 2 numaralı salonda karşılaştığı ICC Yatırım Sakarya Yükseliş’i 84-77 mağlup ederek çeyrek final biletini aldı.

Maçın birinci periyodunu 28-13 önde tamamlayan Edremit temsilcisi Gürespor soyunma odasına da 51-36 önde gitti. Üçüncü çeyreği de 60-58 önde tamamlayan Gürespor, son periyotta bir ara geriye düşmesine rağmen toparlanarak Zilan Gülsüm’ün üç sayılık basketi ile 82-77 öne geçti. Maçın geri kalan bölümünü hata yapmadan tamamlayarak maçı 84-77 kazanmayı başardı.

Edremit temsilcisinde MarquiceRichardson 23 sayı 16 ribaund ile doubledouble, Gönül Dönmez 21 sayı 7 ribaund 13 asist, Deniz Şanlı 14 sayı ile galibiyette önemli pay sahibi oldular.

Bu sonuçla ikinci maçında ikinci galibiyetini alan Gürespor namağlup olarak çeyrek finale yükseldi.

Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü Başkanı Ahmet Çetin, önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek takımını tebrik etti. Başkan Çetin,  “Anadolu’da kadın basketbolunun lokomotifi olan Gürespor’un artık bir kupa kaldırma zamanı geldi. Kupada grup aşamasını kayıpsız olarak geride bıraktık. Her maçı ayrı bir final olarak değerlendirip hedefe yürümek istiyoruz” dedi.

Gürespor çeyrek finalde C Grubu’nu ikinci olarak tamamlayan Antalya 07 Basketbol ile12 Kasım Salı günü yarı final vizesi alabilmek için mücadele edecek.

Karşılaşma Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.