Dolar 32,1825
Euro 34,9558
Altın 2.504,54
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Girişimcilik ve İş Dünyasının Önde Gelen İsimleri Endeavor Türkiye Gala Gecesi’nde Buluştu

Girişimcilik ve İş Dünyasının Önde Gelen İsimleri Endeavor Türkiye Gala Gecesi’nde Buluştu
30 Nisan 2024 21:18
90

HABERMAX. Tüm dünyada etkin girişimcileri destekleyen ve 2007 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Endeavor Türkiye, girişimcilik ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdiği bir gala gecesi düzenledi. Ali Koç, Murat Özyeğin, Özcan Tahincioğlu ve Suzan Sabancı gibi tanınmış isimlerin ödüllendirildiği gecede, Endeavor Girişimcisi ve Insider kurucu ortağı Hande Çilingir’in moderatörlüğünde Eren Bali’nin başarı hikayesi de paylaşıldı.

New York merkezli ve 40 ülkede faaliyet gösteren Endeavor Derneği’nin organize ettiği gala gecesi, 25 Nisan 2024 tarihinde Kuruçeşme Divan’da gerçekleşti. Gecenin açılış konuşmasını yapan Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, kariyer yolculuğunu paylaşarak genç girişimcilere ilham verdi. Kurttepeli, “Kendi hikayenizi bulun ve bulana kadar da vazgeçmeyin” sözleriyle tecrübelerini aktardı.

Dünya çapında ses getiren başarı hikayesini davetlilerle paylaşan Eren Bali ise Türkiye’nin potansiyeline dikkat çekti. Bali, “Türkiye’nin dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmaması için hiçbir sebep görmüyorum” diyerek ülkenin girişimcilik potansiyeline olan inancını vurguladı.

Gecenin sonunda, Endeavor Türkiye’nin kuruluşundan bugüne katkı sağlayan isimlere onur ödülleri verildi. Ali Koç, Murat Özyeğin, Özcan Tahincioğlu ve Suzan Sabancı’ya takdim edilen ödüller, Endeavor Türkiye’nin başarısına yaptıkları katkılar için teşekkür niteliğindeydi.

Boğaziçi Gençlik Korosu’nun muhteşem performanslarıyla renk kattığı gecede, Endeavor Türkiye girişimcileri ve hızlandırma programlarından mezun olan girişimciler, iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Gala gecesine, onur ödülü alan kurucu üyeler ve Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Üyeleri de katılım gösterdi. Bu özel etkinlik, girişimcilik ekosistemine katkıda bulunan isimleri bir araya getirerek önemli bir buluşma ve paylaşım platformu oluşturdu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.