Dolar 32,1883
Euro 34,8064
Altın 2.430,12
BİST 10.134,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu’ndan Bolu’ya ziyaret

Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu’ndan Bolu’ya ziyaret
27 Mayıs 2020 11:44
478

AHA.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Bolu’ya geldi. Bolu Belediyesi’ni ziyaret eden Sayın Kılıçdaroğlu, Bolu halkının bayramını kutladı.

İstanbul’daki programının ardından Ankara’ya dönerken Bolu’ya uğrayan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Boluluların bayramlarını kutlamak için Bolu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Sayın Kılıçdaroğlu, burada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir ve Feridun Yılmaz ile bazı belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

“Boluluları yürekten kucaklıyorum”

Ziyaretinin ardından çıkışta basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan CHP Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu halkının bayramını kutlayarak, “Bolululara selam söyleyin. Hepsini yürekten selamlıyorum. Hepsini kucaklıyorum. Belediye Başkanımız Bolu’ya son derece güzel hizmetlerde bulunuyor. Kendisi yaptığı çalışmaları aktardı. Ben de hepinizin huzurunda Belediye Başkanına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Boluluları tekrar yürekten kucaklıyorum.” dedi.

“Bizim çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik”

Ziyaretin kendisi için de sürpriz olduğunu ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise “İstanbul’dan Ankara’ya dönerken aradılar beni. Ben de belediyedeyim, çalışıyorum deyince, o zaman bir bardak çayını içmeye geleyim dedi. Bayramlaşmak için geldi. Bizim çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik kendisine. Tekrar Ankara’ya hareket etti.” diye konuştu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.