Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Gelecek Tarımda Proje Yarışması: Tarımın Geleceğini Şekillendirecek Yenilikçi Fikirlere Destek

Gelecek Tarımda Proje Yarışması: Tarımın Geleceğini Şekillendirecek Yenilikçi Fikirlere Destek
3 Mayıs 2024 23:38
60

HABERMAX. Tarım sektöründe yenilikçi fikirlerin ve projelerin desteklendiği bir yarışma olarak düzenlenen Gelecek Tarımda Proje Yarışması için başvurular devam ediyor. Son başvuru tarihi 26 Mayıs 2024 olan yarışmaya katılmak için sen de harekete geç! 

Teknoloji geliştiren bir Türkiye hedefiyle önemli projelere imza atan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın  “Bilim Türkiye” projesi kapsamında Bilim Erzurum tarafından koordine edilen yarışmanın paydaşları arasında T.C Tarım ve Orman Bakanlığı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi de bulunuyor.

Tarım alanında gerçekleştirilebilecek proje fikirlerini teşvik etmek ve sektördeki potansiyel girişimcilere ilham vermek amacıyla düzenlenen yarışmaya katılmak isteyenlerin belirli bir tarım projesi veya fikri ile başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuruda bulunan projelerin inovatif, sürdürülebilir ve potansiyel bir dönüşüm sağlama kapasitesine sahip olması bekleniyor.

Tarımın geleceğinin yeniden şekillenebileceği Gelecek Tarımda Proje Yarışmana ortaokul ve lise seviyesinden öğrenciler bireysel veya takım halinde katılabiliyor. Ortaokul seviyesinde dereceye giren birinciye 20 bin TL, ikinciye 15 bin TL, üçüncüye ise 10 bin TL ödül veriliyor. Yarışmanın lise seviyesinin ödülleri ise; birinciye 30 bin TL, ikinciye 20 bin TL, üçüncüye ise 10 bin TL olarak belirlendi.

Erzurum’da final etabının gerçekleştirileceği Gelecek Tarımda Proje Yarışması hakkında detaylı bilgi  için https://www.bilimerzurum.org/tarimyarismasi.html  adresi ziyaret edilebiliyor. Ayrıca yarışmaya başvurular http://ebbozelkalem.com.tr/tarimyarismasi  adresi üzerinden 26 Mayıs 2024 tarihine kadar yapılabiliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.