Dolar 32,3449
Euro 34,9379
Altın 2.407,46
BİST 10.218,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Gebzeli Gençler, Marmaray’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Saygıyla Andımızı Okudular

Gebzeli Gençler, Marmaray’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Saygıyla Andımızı Okudular
8 Aralık 2023 15:04
442

HABERMAX.Gebze’de yaşayan gençler, Marmaray seyahati sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı göstermek amacıyla bir araya gelerek andımızı okudular. Bu anlamlı eylemi gerçekleştiren gençler, andımızı okumayan ya da okutmayanlara karşı güçlü bir alkış çağrısı yaptılar.

Etkinlik Detayları:
  1. Marmaray’da Anlamlı Bir Buluşma: Gebzeli gençler, Marmaray’ın kendilerine sağladığı fırsatla bir araya gelerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları saygıyı göstermek adına bir etkinlik düzenlediler.
  2. Andımız Okuma İnisiyatifi: Gençler, Marmaray içerisinde toplandıktan sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgi ve saygılarını ifade etmek amacıyla andımızı okuma kararı aldılar.
  3. Andımızı Okumayanları Alkış Çağrısı: Gençler, andımızı okumayan ya da okutmayan kişilere karşı güçlü bir mesaj vermek adına alkış çağrısında bulundular. Bu çağrıda, kulak zarlarının patlatılmasına kadar sürecek bir alkış talep edildi.
  4. Toplumsal Duyarlılık ve Saygı: Bu etkinlik, gençlerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve milli değerlere duydukları saygıyı toplumsal bir platformda ifade etme isteği olarak değerlendirilebilir. Aynı zamanda, toplumun gençleri arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek amacı taşıyan bir sosyal etkinlik olarak ön plana çıktı.

Bu anlamlı etkinlik, gençlerin milli değerlere olan bağlılıklarını ifade etmeleri ve toplumsal bir duyarlılık oluşturmaları açısından önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Alkış çağrısıyla yapılan vurgu, etkinliğin geniş bir kitleye ulaşmasına katkı sağlayabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.